انتقاد رييس بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس از موضعگيري جنبش عدالتخواه دانشجويي
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر» دانشجو، سردار مير فيصل باقرزاده در مصاحبه با واحد مركزي خبر با انتقاد از صدور بيانيه جنبش عدالتخواه دانشجويي درباره بازسازي مزار شهدا افزود: در اين بيانيه به شهدا و دفاع مقدس كم لطفي شده و در برخي قسمت ها اين مسائل زير سوال برده شده است.
وي با بيان اينكه بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس بهمن سال گذشته بيانيه اي در اين زمينه صادر كرده است تصريح كرد: اين بنياد از ابتداي طرح مسئله ساماندهي و يكسان سازي قبور شهدا در بهشت زهرا، موافق نبودن خود را به صورت شفاف با اجراي اين كار و تبعات و مشكلات مربوط به ان در جلسات مشترك با بنياد شهيد و شهرداري تهران به صورت جدي بيان كرده است.
در بخشي از بيانيه بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس آمده است: از دانشجويان عزيز انتظار نمي رود با ادبيات غيردانشجويي به نهادهاي انقلابي و خدوم كشور و مسئولان آنها توهين و افترا روا دارند.
اين بيانيه مي افزايد: با توجه به اينكه درصدد آن نيستيم كه بر نواقص سازمان هايي همچون بنياد شهيد و شهرداري تهران چشم ببنديم، اما ناديده گرفتن خدمات اين دو سازمان درخصوص فرهنگ ايثار و شهادت و دفاع مقدس بي انصافي است.
در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: معلوم نيست تهيه كنندگان بيانيه دانشجويي با كدام سند و تحقيق به صورت كلي بيان داشته اند كه كارهاي خود جوش دفاع مقدس بدون پشتوانه مانده و كتاب ها و محصولات فرهنگي سرداران جبهه فرهنگي انقلاب و هنرمندان و نويسندگان انقلابي در انبارهاي مغازه ها و انتشارات مانده است.
همچنين در اين بيانيه از دانشجويان و جوانان عزيز كه از سر دلسوزي و دغدغه اين موضوع را پيگيري مي كنند خواسته شده است با پيروي از فرهنگ و سيره شهيدان و حفظ حرمت ها و وحدت به گونه اي عمل كنند كه به مقصودشان برسند و از اين رهگذر دشمنان انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي سخنانشان را از زبان انان بيان نكنند./انتهاي پيام/