آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۳۹۳

اختصاصی: صادق محرمی و قلی‌زاده هم‌تیمی می‌شوند

صادق محرمی تصمیم جدیدی گرفته که با جذابیت ویژه‌ای نیز در فصل آینده همراه خواهد شد.
اختصاصی: صادق محرمی و قلی‌زاده هم‌تیمی می‌شوند

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، صادق محرمی مدافع اسبق پرسپولیس و حال حاضر دیناموزاگرب که به روزهای پایانی قرارداد خود با این تیم کروات نزدیک شده، قصد دارد ویزای حضورش در فوتبال اروپا را برخلاف شایعات شکل گرفته در پنجره تابستانی، تمدید کرده و اکنون مقصد جدیدی را در نظر گرفته است.

محرمی که هفتمین سال حضورش در فوتبال اروپا را پشت‌سر می‌گذارد، در شرایطی که بحث بازگشت او به لیگ برتر ایران و پیشنهاداتی از سوی تراکتور، پرسپولیس و استقلال نیز در خصوص او داغ دنبال می‌شود، اکنون با پیشنهاد جدیدی مواجه شده است. این در حالی بود که پیش از این گفته می‌شد احتمالا صادق محرمی در صورت عدم حضور در فوتبال ایران، راهی یکی از لیگ‌های ترکیه، امارات یا قطر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار