آخرین اخبار:

غریب آبادی: دسترسی به دارو برای بیماران سرطانی و نادر مشکل شده است / نهادهایی که تحت تحریم قرار می‌گیرند فرصت هیچ دفاعی ندارند

معاون حقوقی و بین المللی وزیر امور خارجه: جمهوری اسلامی ایران دهه‌هاست تحت سخت‌ترین تحریم‌های خارج از چارچوب سازمان ملل قرار دارد که به‌ویژه در قالب «سیاست فشار حداکثری» اعمال شده است. دسترسی به داروها و تجهیزات پزشکی حیاتی به شدت مشکل شده؛ بیماران مبتلا به سرطان و بیماری‌های نادر به دلیل امتناع بانک‌ها و شرکت‌های بین‌المللی از پردازش پرداخت‌ها، از درمان محروم مانده‌اند. تحریم‌ها علاوه بر ویرانی اقتصاد و بهداشت عمومی، حق دسترسی به عدالت را نیز نقض می‌کنند. افراد و نهادهای تحریم‌شده بدون اطلاع قبلی، اتهام یا فرصت دفاع، بدون دادرسی منصفانه و حق داشتن وکیل در فهرست تحریم قرار می‌گیرند.
کد خبر:۱۲۶۴۴۶۸
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار