کد خبر:۱۲۶۵۲۱
با وجود سکوت چند ماهه در قبال وقایع منطقه
حزب منحل شده مشارکت در دفاع از وقایع سوریه بیانیه صادر کرد!
با وجود این که چند ماه از آغاز کشتار مردم در کشورهای عربی می گذرد و فریاد بیداری اسلامی در تمام جهان شنیده شده، بعضی از جریان های داخلی نظیر حزب منحل شده مشارکت، تنها بعد از شروع اتفاقاتی مسئله دار در سوریه به فکر حمایت از این قیام ها افتاده اند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با وجود این که چند ماه از آغاز کشتار مردم در کشورهای عربی می گذرد و فریاد بیداری اسلامی در تمام جهان شنیده شده، بعضی از جریان های داخلی تنها بعد از شروع اتفاقاتی مسئله دار در سوریه به فکر حمایت از این قیام ها افتاده اند.
در همین راستا حزب منحل شده جبهه مشارکت، اخیرا در بیانیهای با حمایت از جنبش مردمی منطقه خاورمیانه بویژه سوریه و بحرین از مسئولان کشور خواست تا «صریحا و سریعا مواضع جمهوری اسلامی را در قبال رفتار دولت سوریه در سرکوب ملت خود روشن کنند.»
در این بیانیه آمده است: جنبش مردم سوریه که با شعارهایی مسالمت جویانه شکل گرفت به خاک و خون کشیده شد و سلاحی که از پول این ملت تهیه شده بود نه برای مبارزه با دشمن بلکه برای حمایت از تاج و تخت حاکمان موروثی این کشور استفاده شد.
این بیانیه افزوده است: شعار هوشمندانه مردم سوريه نشان دهنده آن است كه آنها با دورانديشي راه را بر هرگونه بهانه جويي ديكتاتورهاي داخلي و سلطه گران خارجي براي سركوب و يا انحراف جنبش اصيل أزادي خواهانه خود بسته اند.
جبهه مشارکت ایران اسلامی همچنین جنبش مردم سوریه را «نقطه عطفی در سیر نهضتهای دموکراسی خواهی خاورمیانه» دانسته است.
لازم به ذکر است به عقیده بسیاری از صاحبنظران و مطلعان امور بین الملل، وقایع سوریه ریشه در بحران آفرینی گروهک های مخالف بشار اسد دارد و مردم سوریه به دلیل روحیه صهیونیسم ستیزی بشار اسد، حامی او هستند.
گفتنی است، حزب مشارکت از احزابی است که با تقاضای کمیسیون ماده 10 احزاب، توسط دادگاه منحل شده است و به گفته عباس زاده، دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب، صدور بیانیه با نام حزب منحل شده، جعل عنوان بوده و باید توسط قوه قضائیه تحت پیگرد قرار گیرد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.