آخرین اخبار:

بقایی: مادامی که احساس بکنیم از طریق دیپلماسی می‌توانیم منافع ملت ایران را تامین بکنیم قطعاً گفتگوها را ادامه خواهیم داد

سخنگوی وزارت امورخارجه در نشست خبری: در مورد گفتگوها مادامی که ما احساس بکنیم از طریق دیپلماسی می‌توانیم منافع ملت ایران را تامین بکنیم قطعاً ادامه خواهیم داد. تناقض‌ها و گفتارها و رفتارهای ضد و نقیض مقام‌های آمریکایی حتماً به پیشبرد روند مذاکراتی کمک کننده نیست و شبهه‌ها و سوءظن‌ها را صرفاً بیشتر خواهد کرد. اینکه شما در حین یک روند مذاکراتی بر تشدید تحریم‌ها اصرار داشته باشید؛ تحریم ‌هایی که زندگی و فعالیت روزمره شهروندان ایرانی را هدف قرار داده قطعاً باعث خواهد شد که کل روند دچار خدشه شود در عین حال که عرض کردم ما در یک روند معقول تصمیم‌گیری تا هر زمان که احساس بکنیم از این طریق می‌توانیم تامین کننده منافع ملی ایران باشیم حتماً ادامه خواهیم داد.
کد خبر:۱۲۶۶۴۸۸
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار