عفو مبارك باعث انحراف انقلاب مي‌شود
کد خبر:۱۲۶۹۷۹
تظاهركنندگان مصري:

عفو مبارك باعث انحراف انقلاب مي‌شود

صدها مصری ديشب در میدان التحریر در مرکز قاهره و اسكندريه برای اعلام مخالفت خود با درخواست عفو حسنی مبارک، رئیس جمهور سابق این کشور و خانواده‌اش تظاهرات کردند و عفو آنها را انحرافي در مسير انقلاب عنوان كردند.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، هزاران مصری دیروز با تجمع مقابل مسجد «القائد ابراهیم» در شهر اسکندریه بر مخالفت خود با عذرخواهی مبارک تاکید کردند.
 
شرکت کنندگان در این تظاهرات با حمل پرچم مصر و پارچه نوشته هایی، محاکمه فوری دیکتاتور سرنگون شده این کشور و خانواده و همه چهره های رژیم او را خواستار شدند.
 
تظاهرکنندگان همچنین بر انحلال همه نهادها از جمله شوراهای محل که همچنان در دست چهره های رژیم سابق است، تاکید کردند.

صدها مصری نيز ديروز در میدان التحریر در مرکز قاهره برای اعلام مخالفت خود با درخواست عفو حسنی مبارک، رئیس جمهور سابق این کشور و خانواده اش تظاهرات کردند.
 
تظاهرکنندگان درخواست عفو مبارک و خانواده اش را باعث انحراف انقلاب از اهداف خود و بروز اختلاف میان مردم مصر دانستند و اعلام کردند: هر خانواده ای شهیدی داده است و معضلات کنونی مصر و درگیری های فرقه‌ای مستمر، نتیجه اقدامات و سیاست های رژیم سابق است.
 
تظاهرکنندگان از حسین طنطاوی، رئیس شورای عالی نظامی و عبدالمجید محمود، دادستان کل مصر به علت تعلل در محاکمه حسنی مبارک و مسئولان رژیمش انتقاد و اعلام کردند: مبارک و مسئولان رژیمش برای برقراری عدالت و دستیابی مردم مصر به حقوق خود باید فوراً محاکمه شوند.
 
احزاب سیاسی مصر ديروز مردم را به برگزاری راهپیمایی پس از اقامه نماز برای اعلام مخالفت خود با عفو مبارک و مسئولان رژیمش فراخواندند.
 
نمایندگان احزاب سیاسی مصر در بیانیه‌ای امضاء شده اعلام کردند که با جنایتکاران، تبهکاران و دزدان اموال میلیاردی کنار نخواهند آمد.
 
روزنامه الشروق روز سه‌شنبه نوشته بود حسنی مبارک بزودی در پیامی صوتی از جرایمی که به تحریک برخی مشاوران یا بر اساس اطلاعات اشتباه مرتکب شده بود، عذرخواهی خواهد کرد تا به این صورت بتواند فرمان عفو خود را بگیرد.
 
شورای عالی نظامی یک روز پس از انتشار این خبر مسئله عفو مبارک را منتفی دانست و اعلام کرد: شورای عالی نظامی در مسئله محاکمه مسئولان رژیم سابق دخالت نمی کند و بررسی این مسئله را از اختیارات دستگاه قضایی می داند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار