
کد خبر:۱۲۷۰۵۱۴
لیگ ملتهای اروپا؛
اسپانیا 5-4 فرانسه؛ خروسها جلوی تحقیر شدن را گرفتند / حریف پرتغال مشخص شد
تیم ملی فوتبال اسپانیا با پیروزی بر فرانسه در دیداری پُرگل؛ حریف پرتغال در فینال لیگ ملتهای اروپا شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دومین و آخرین بازی مرحله نیمهنهایی لیگ ملتهای اروپا 25-2024 در حالی از ساعت 22:30 شب گذشته (پنجشنبه) بین تیمهای ملی اسپانیا و فرانسه در ورزشگاه MHP شهر اشتوتگارت به مصاف هم رفتند که اسپانیاییها یان بازی پُرگل و مهیج را با نتیجه 5 بر 4 به سود خود خاتمه داده و به فینال رسیدند.
برای لاروخا در این بازی نیکو ویلیامز (22)، میکل مرینو (25)، لامین یامال (54 و 67) و پدری (55) گلزنی کردند. گلهای فرانسه نیز توسط کیلیان امباپه (59-پنالتی)، رایان چرکی (79)، دنیل ویویان (84-گلبهخودی) و رندال کولوموانی (4+90) به ثمر رسیدند.
اسپانیا در فینال حریف پرتغالی شد که پیشتر آلمان میزبان را شکست داده بود.
دیدار فینال لیگ ملتهای اروپا ساعت 22:30 یکشنبه 18 خرداد در ورزشگاه آلیانتس شهر مونیخ برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.