آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۶۱۷

زارع در پرسپولیس و گندوز در گل‌گهر/ توافق مدیران پرسپولیس و گل‌گهر برای معاوضه

توافق اولیه میان باشگاه‌های پرسپولیس و گل‌گهر بر سر انتقال محمدمهدی زارع و معاوضه با الکسیس گندوز حاصل شده است. انتقال گندوز به گل‌گهر منوط به تأیید نهایی مهدی تارتار، سرمربی تیم سیرجانی خواهد بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه‌های پرسپولیس و گل‌گهر سیرجان برای انتقال محمدمهدی زارع به جمع سرخ‌پوشان به توافق اولیه دست یافته‌اند. این مدافع میانی که فصل گذشته نمایش‌های درخشانی در ترکیب گل‌گهر داشت، حالا گزینه اصلی پرسپولیس برای جانشینی گئورگی گولسیانی است.

براساس پیگیری‌های خبرنگار دانشجو، در چارچوب این توافق، قرار است الکسیس گندوز، دروازه‌بان الجزایری پرسپولیس، راهی سیرجان شود و این انتقال به‌صورت معاوضه مستقیم میان دو بازیکن در حال نهایی شدن است. البته جذب گندوز از سوی گل‌گهر هنوز نیازمند تأیید نهایی مهدی تارتار، سرمربی تیم سیرجانی، است.

نکته مهم آن‌که، مدیران گل‌گهر در هفته‌های گذشته به مسئولان پرسپولیس وعده داده بودند که در صورت نهایی نشدن انتقال زارع به تیمی خارجی، زمینه توافق با باشگاه تهرانی را فراهم خواهند کرد. اکنون با منتفی شدن لژیونر شدن این بازیکن، شرایط برای انتقال به پرسپولیس مهیا شده است.

در صورت تأیید نهایی تارتار برای جذب گندوز، دو باشگاه این جابه‌جایی را به‌صورت رسمی اعلام خواهند کرد. زارع یکی از بازیکنان آینده‌دار فوتبال ایران محسوب می‌شود و جذب او می‌تواند یکی از مهم‌ترین خرید‌های پرسپولیس در پنجره تابستانی لقب بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار