آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۴۲۴

تمجید ویژه استفانو پیولی از آبی‌ها: بهترین اتمسفر آسیا، بازی مقابل استقلال در تهران بود +فیلم

سرمربی النصر در چالش پاسخ به سوالات، از جو هواداران استقلال تمجید کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرمربی النصر در چالش پاسخ به سوالات، از جو هواداران استقلال تمجید کرد.

استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی النصر عربستان، در اظهار نظری جالب توجه، از جو ورزشگاه آزادی و هواداران استقلال تمجید کرد.

او در یک چالش پرسش و پاسخ که توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) رگزار شد، اتمسفر بازی مقابل استقلال در تهران را به عنوان «بهترین» در میان تمام تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها انتخاب کرد.

در بخش‌های دیگر این مصاحبه کوتاه، سرمربی النصر در پاسخ به سوالات دیگر گفت:

شهر مورد علاقه در لیگ نخبگان آسیا؟
دوحه
سخت‌ترین رقیب؟
السد
بامزه‌ترین بازیکن النصر؟
محمد سیماکان
سرمربی ایتالیایی النصر همچنین در پاسخ به آخرین سوال که «اگر می‌توانستید یک بازیکن از تیم‌های لیگ نخبگان را به النصر بیاورید چه کسی را انتخاب می‌کردید؟» با نشان دادن رضایت کامل از تیم فعلی خود گفت: «هیچکس، من از بازیکنانی که دارم راضی هستم.»

کد ویدیو

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار