کد خبر:۱۲۷۱۷۴
ابهام بيش از پيش در رياست سازمان ميراث فرهنگي
یک منبع آگاه در خصوص عملکرد احمد زاده کرمانی در استانداری فارس و رابطه وی با دانشگاه آزاد از ابهاماتی در این خصوص پرده برداشت.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو» به دنبال انتصاب احمدزاده کرمانی به عنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی، یک منبع مطلع از برخی ابهامات در مورد عملکرد وی پرده برداشت.
براساس اين گزارش وي كه تا پيش از اين به عنوان استاندار فارس کار می کرد، به تازگي با توضیحات يك منبع آگاه آشکار شد علی رغم عضویت هیأت علمی دانشگاه آزاد، در هيچ يك از كلاس هاي درسي دانشگاه حاضر نمي شده اما در عين حال به دستور و تاييد مقامات دانشگاهي از كليه حقوق و مزاياي اساتيد دانشگاه بهره مند بوده است.
اين منبع آگاه همچنين به خبرنگار ما گفت: احمدزاده در مدت حضور در استانداري يك نماينده براي دريافت هدايا و مزاياي دانشگاهي از شيراز به تهران اعزام مي كرد. اين در حالي است كه وی تا قبل از انتصاب در استانداري از سوي آقاي (س) رئيس سابق اين واحد آموزشي، به عنوان قائم مقام دانشگاه قيامدشت معرفي شده بود. البته چندی بعد آقای (س) به علت مشکلات مالی از ریاست دانشگاه برکنار شد.
اما همکاری هاي اين دو دوست قديمي به اينجا ختم نشد و پس از آنكه احمدزاده كرماني استاندار فارس شد علي رقم آنكه مطابق قانون چند شغله بودن افراد خلاف قانون است، آقاي(س) رئيس بركنار شده دانشگاه آزاد را در دو معاونت برنامه ريزي و مالي و منابع انساني به همكاري گماشت.
از سوي ديگر پس از آنكه وي به رياست سازمان ميراث فرهنگي انتخاب شد با لابي تفویض اختيار كرد و سرپرستي استانداري فارس را به دوست دیرین خود سپرد.
اما اين مشاركت ها تنها به رئيس بركنار شده دانشگاه منتهي نشده و منابع آگاه از انتقال يك عضو حراست دانشگاه آزاد به استانداري فارس خبر مي دهند.
با اين وجود در حالي كه احمدزاده كرماني از امروز بر مسند رياست سازمان ميراث فرهنگي تكيه زده، رياست وي در اين سازمان بيش از پيش مبهم شده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰