کد خبر:۱۲۷۲۱۷
دومین دوره رقابتهای تکواندو دانشجویان آسیا
تكواندوكاران دانشجو امروز به مصاف حريفان ميروند
دومین دوره رقابتهای تکواندو دانشجویان دانشگاههای آسیا از صبح امروز در کشور قزاقستان آغاز شد.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، رقابتهای دومین دوره مسابقات تکواندو دانشجویان آسیا از صبح امروز با حضور ۱۰ کشور در آلماتی قزاقستان آغاز شد که در جريان اين مسابقات، پنج تکواندو کار خانم و آقای کشورمان امروز با حریفان به رقابت مي پردازند.
بنا بر این گزارش، در بخش مردان در وزن چهارم و ششم به ترتیب عباس شیخی، بهزاد ایلخانی در دور اول استراحت و در دور دوم باید به مصاف حریفی از کشور قرقیزستان بروند؛ همچنين در وزن هشتم حسین تاجیک در دور اول با قرعه اول استراحت روبرو شده است.
در بخش بانوان در وزن دوم فاطمه نعمتی در دور اول استراحت و در دور دوم باید به مصاف تکواندوکار تایلندی برود؛ در وزن هشتم اکرم خدابندهلو در دور اول استراحت و در دور دوم با تکواندوکار قزاقستان رقابت مي كند.
لازم به ذكر است، دومین دوره رقابتهای تکواندو دانشجویان آسیا از روز گذشته با حضور ۱۰ کشور ایران، چین، کره جنوبی، قزاقستان، هنگکنگ، قرقیزستان، مغولستان، تایلند، امارات و مالزی در آلماتی قزاقستان آغاز شده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰