همتی باید در برابر تضعیف جایگاه مجلس پاسخگو باشد/نمایندگان مجلس یک شکایت رسمی علیه همتی را به دادستانی ارجاع دادند
آخرین اخبار:

همتی باید در برابر تضعیف جایگاه مجلس پاسخگو باشد/نمایندگان مجلس یک شکایت رسمی علیه همتی را به دادستانی ارجاع دادند

کد خبر:۱۲۷۲۳۳۵
کد ویدیو

جوکار رئیس هیئت عالی نظارت بر رفتار نمایندگان در گفتگو با SNNTV:

🔸بعضی ادعاهایی که همتی در خصوص دخالت نمایندگان در عزل و نصب‌ها داشتند رسیدگی به آن مربوط به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان می‌شود.

🔸بی اخلاقی وی موجب وارد شدن اتهاماتی به مجلس شد و چهره مجلس به عنوان یک نهاد خدمت‌گذار منکوب شد .

🔸وی باید در این رابطه پاسخگو باشند و در دستور کار یکشنبه رئیس مجلس پیگیری این موضوع را از مدعی‌العموم خواستند.

🔸نمایندگان مجلس امروز یک متن شکایت حقوق علیه آقای همتی تنظیم و امضا کرده و آن را به دادستان عمومی و انقلاب تهران برای رسیدگی ارجاع دادند.

🔸دادستان نباید اجازه بدهد یک وزیری که به دلیل ناکارآمدی نتوانسته رای اعتماد مجدد از مجلس بگیرد امروز بعد از 4 ماه چنین اظهاراتی را در تضعیف جایگاه مجلس داشته باشد.

🔸چرا در جلسه استیضاح این مسائل را مطرح نکردند و  بعد از 4 ماه  حال این مسائل را مطرح کردند ؟

پربازدیدترین آخرین اخبار