اولين نشست اعضاي جديد شوراي تبيين بسيج دانشجويي استان مازندران برگزار شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ساري، در اين نشست كه با حضور دكتر نورزاد نبوي، مسئول ناحيه بسيج دانشجويي استان مازندران برگزار شد برنامه هاي اجرايي جهت برگزاري مراسم 13 آبان در دانشگاه هاي استان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت و همچنين بيانيه بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان مازندران در خصوص 13 آبان تنظيم شد.
خاطرنشان مي شود، احمد رحماني، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور بهشهر به عنوان نايب رئيس شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي مازندران انتخاب شد.
احمد رحماني در حاشيه اين نشست، در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ساري با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري كه فرمودند «ما نبايد بنشيم و منتظر باشيم يك شبهه اي به طرف ما پرتاب كنند و ما هم به دنبال علاج بگرديم و شبهه را برطرف كنيم»، گفت: هدف از تشكيل شوراي تبيين مواضع، ارتقا توان تحليل دانشجويان بسيجي در مسائل سياسي داخلي و خارجي، اثرگذاري بر تحولات و جريانات سياسي جامعه و اتخاذ موضع مناسب در امور سياسي، اجتماعي، صنفي علمي و آموزشي است. /انتهاي پيام/