آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۶۹۷۳

تشریح آخرین وضعیت تیم ملی والیبال در صربستان

سرپرست تیم ملی والیبال ایران با بیان این‌که هیچ نگرانی برای مصدومیت بازیکنان نداریم، گفت: حضور در مسابقاتی مثل لیگ ملت‌ها طبیعی است که بازیکنان دچار مصدومیت‌های جزئی شوند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هفته دوم لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵ از چهارم تا نهم تیرماه با ۳۶ مسابقه به میزبانی شهرهای برگاس، شیکاگو و بلگراد پیگیری می‌شود و تیم ملی والیبال ایران در هفته دوم لیگ ملت‌ها به ترتیب به مصاف صربستان (۴ تیر)، آرژانتین (۶ تیر)، آلمان (هفت تیر) و هلند (هشت تیر) می‌رود.

امیر خوش‌خبر درباره آخرین وضعیت بازیکنان ایران برای شروع هفته دوم لیگ ملت‌ها، اظهار داشت: جواد کریمی کاپیتان تیم ملی کشورمان از ناحیه انگشت دچار آسیب دیدگی جزئی شده است.

وی به درد به‌نژاد از ناحیه پا اشاره کرد و تصریح کرد: این موضوع در بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به بررسی ها و معایناتی که انجام شد، هیچ نگرانی ای وجود ندارد، البته اکثر بازیکنان در این سطح والیبال مخصوصا در این مسابقات طولانی و فرسایشی مصدومیت جزئی دارند. ولی الان جای هیچ نگرانی نیست. آخرین تمرینی که انجام شد خیلی خوب بود و همه بازیکنان سرحال بودند و از فردا (دوشنبه دوم تیر) در برنامه تمرینی لیگ ملت ها طبق تقویم کمیته برگزاری قرار خواهیم گرفت.

سرپرست تیم ملی والیبال ایران افزود: به هر حال خیلی طبیعی است که حضور در مسابقاتی مثل لیگ ملت ها بازیکنان دچار چنین مصدومیت های جزئی شوند و یا مصدومیت های کهنه شان خودش را نشان دهد. کادر پزشکی تیم ایران (حدادی) و ماسور (نقره ای) زحمات شبانه روزی دارند تا بازیکنان بدون هیچ مشکلی وارد مسابقات شود و ‌جای هیچ نگرانی ای نیست.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار