آخرین اخبار:

بقایی: تعرض به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران بدترین ضربه را به اعتبار و جایگاه آمریکا زد/ این لکه ننگ تا ابد بر پیشانی آمریکا باقی خواهد ماند

سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری: بعد از انجام تجاوز آمریکا علیه ایران، مقامات آمریکایی از تعابیری همچون عملیات زیبا و شجاعانه برای توصیف این اقدام استفاده کردند. این هم یک بدعت تازه در روابط بین‌الملل و حقوق بین‌الملل است. واقعا قابل درک نیست که چگونه شما می‌توانید یک تجاوز، یک جنایت و یک قانون شکنی آشکار را به عنوان اقدامی زیبا توصیف بکنید این یعنی تطهیر تجاوز و تطهیر قانون شکنی. اقدام آمریکا در تعرض به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران با هیچ معیار و قاعده‌ای قابل توجه نیست، حتی اگر شما تعابیر زیبا در مورد آن کار ببرید این لکه ننگ تا ابد بر پیشانی آمریکا باقی خواهد ماند.
کد خبر:۱۲۷۷۲۱۵
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار