مقامات امریکایی مایل به حضور و مشارکت مردم مصر در اداره كشورشان نيستند
کد خبر:۱۲۷۷۸۶
نشست خبري سخنگوي وزارت امور خارجه-2

مقامات امریکایی مایل به حضور و مشارکت مردم مصر در اداره كشورشان نيستند

سخنگوي وزارت امور خارجه: نظر مقامات امریکایی درباره وضع جدید مصر و حضور و مشارکت مردم در اداره کشور خودشان مشخص است و مقامات امریکایی به هیچ وجه مایل نیستند به صورت واقعی مردم در اين مورد نقش داشته باشند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» در ادامه نشست خبري سخنگوي وزارت امور خارجه كه پيش از ظهر امروز برگزار شد وي در باره موضع ايران در برابر اظهارات اخير اوباما عنوان كرد: اظهاراتی که اوباما درباره تحولات منطقه خاورمیانه و در خصوص ایران داشت، برای مردم کشور ما و کشورهای منطقه جای سوال جدی باقی می گذارد.
 
مهمانپرست افزود: ایا واقعا سیاستهای ما ریاکارانه و مزورانه بوده است یا سیاستهای امریکا در منطقه؟ وی گفت: امریکایی هایی که در طول 50 سال اخیر مسبب ایجاد این بحران ها و تنفر مردم به سیاستهای خودشان بودند ، متهم هستند.
 
وي گفت: چه کسی این فتنه ها را در منطقه روی کار اورد و از انها حمایت کرد ؟ چه کسی از جنایات رژیم صهیونیستی در قبال مردم منطقه حمایت می کرد و می کند؟
 
سخنگوي وزارت امور خارجه ادامه داد: ایا مقامات امریکایی درمنطقه گزینشی برخورد می کنند یا کشور ما ؟ چه طور می شودکه امریکایی ها در برخی کشورها متمرکز می شوند و تلاش می کنند واقعیت ها را دگرگونه نشان دهند ؟
 
مهمانپرست افزود: امریکایی ها در برابر ظلم هایی که در بحرین و یمن و سایر کشورها اتفاق می افتد سکوت می کنند .
 
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: چرا امریکایی ها درباره نقض حقوق انسانی در بحرین فقط خواستار گفتگو می شوند اما در یک کشور دیگر تهدید به برکناری دولت می کنند.
 
مهمانپرست افزود: اوباما در اظهارات خود کشور ما را متهم به حمایت از تروریسم می کند ایا کشور ما که قربانی تروریسم است و برای مبارزه با ان تمام تلاش خود را می کند باید این اتهام را بپذیرد یا امریکا که مهد حفاظت و حمایت از تروریستها درجهان شده است.
 
وی گفت:با حمایتی که امریکایی ها از جنایات رژیم صهیونیستی انجام می دهند انها متهم هستند یا ما؟
 
مهمانپرست افزود: سیاستهای ریاکارانه و برخورد تبعیض امیز و گزینشی بیشترین اتهام را متوجه امریکا می کند و مطمئن باشند که تنفر ملت ها از این سیاستها و مقاماتی که در این سیاست ها نقش دارند ، حتما کاهش نخواهد یافت . وی تصریح کرد: با ظاهرسازی این تنفرها نه تنها کم نمی شود بلکه افزایش می یابد.
 
مهمانپرست همچنين درباره عملکرد شورای همکاری خلیج فارس در قبال مسئله یمن گفت:ریشه حل مشکلات کشورهای منطقه در پاسخ دادن به مطالبات مشروع مردم خواهد بود.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: هر حرکتی که بخواهد این خواسته ها را تامین نکند و جهت مطالبات مردم را منحرف و سرکوب کند فقط پاک کردن صورت مسئله است.
 
وی گفت: علی عبدالله صالح در یمن در قبال توافقاتی که با مقامات کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و تن دادن به مطالبات مردم داشت، متعهد باقی نمانده است.
 
مهمانپرست افزود: به نظر می اید این گونه اقدامات چاره پاسخگویی به مطالبات مردم نخواهد بود.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره بررسي طرح تعقيب 26 نفر از مقامات آمريكايي كه ناقض حقوق بشرند در مجلس عنوان كرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، نمایندگان ملت بزرگ ایرانند و درباره تخلفاتی که دیگر کشورها مرتکب می شوند ، ساکت نمی نشینند.
 
وی افزود: فکر می کنم طرحی را که برای محکومیت و ایجاد محرومیت به مقاماتی که مستقیما در برخی جنایت ها دست داشته اند ، پی گیری می کنند و این طرح نشان دهنده دیدگاه های ملت بزرگ ماست .
 
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: حتما به اجرای موضوعی که مجلس تصویب کند و به صورت قانون در آید ، متعهد خواهیم بود.
 
وي درباراارات اوباما درباره مصر مبنی بر اینکه اسلام گرها نباید در این کشور به قدرت برسند پرسیدافزود: نظر مقامات امریکایی درباره وضع جدید مصر و حضور و مشارکت مردم در اداره کشور خودشان مشخص است و مقامات امریکایی به هیچ وجه مایل نیستند به صورت واقعی مردم در اداره کشور خودشان نقش داشته باشند.
 
مهمانپرست گفت: حضور و مشارکت جدی مردم در اداره کشور خود به معنی استقلال واقعی آنان و قطع وابستگی به کشورهای فرامنطقه ای و زیاده خواه و حامیان رژیم صهیونیستی است.
 
وی تاكيد كرد: مردم مصر به پشتوانه تاریخ و تمدن بزرگ و طولانی ، برای اداره کشور خود ، درک درست و بلوغ سیاسی کافی دارند.
 
مهمانپرست در باره اينكه آزاد و مسلح كردن 400 زندان عراقي توسط آمريكا براي جنگ در سوريه گفت: اگراین خبر صحت داشته باشد، مشخصا مورد محکومیت همه ملتها و کشورهای مستقل و ازاده قرار خواهد گرفت.
 
وی افزود: البته شیوه های غیر انسانی به دست امریکایی ها در موضوعات مختلف بسیار به کار برده شده است و از مقامات امریکایی بعید نیست که برای رسیدن به وحدت خودشان اقداماتی از این دست انجام دهند.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: امریکایی ها هنوز نتوانستند پاسخ ملتها را درباره جنایتهایی که در زندانهای گوانتانامو و ابوغریب و رفتار غیر انسانی با مردم داشتند بدهند.
 
وی افزود: البته خبر دقیق و رسمی در این خصوص دریافت نکرده ایم اما اگر این اخبار درست باشد حتما با واکنش کشورهای مستقل منطقه روبرو خواهد شد و مقامات عراقی هم با این موضوع برخورد خواهند کرد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار