تکلیف وزیر نفت هر چه زودتر مشخص شود
کد خبر:۱۲۷۹۶۲
تذکر آيین نامه ای کعبی:

تکلیف وزیر نفت هر چه زودتر مشخص شود

عبد الله کعبی، نماینده آبادان در تذكر آيين نامه اي گفت: کمیسیون انرژی نمی داند از چه کسی در رابطه با حادثه پالايشگاه آبادان سوال کند، براي همين امیدواریم پیگیری های لازم صورت گیرد تا تکلیف وزیر نفت هر چه زودتر مشخص شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالله کعبی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکر آیین‌نامه‌ای گفت: اجلاس اوپک در آینده نزدیک برگزار می شود اما نام وزیر نفت مشخص نیست و بعید است تا آن زمان نیز تکلیف این وزارتخانه مشخص شود.

نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایران بعد از ۳۴ سال به ریاست اوپک رسید اما مسئله ادغام ها باعث شد که ریاست اجلاس یاد شده در هاله ای از ابهام قرار گیرد.

وی افزود: دیروز در پالایشگاه آبادان برای افتتاح یک پروژه دقت فدای سرعت شد تا دولت در روز ۳ خرداد یک پروژه را به بهره برداری برساند که ماحصل آن یک کشته و یک زخمی بود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد: کمیسیون انرژی نمی داند از چه کسی در رابطه با این حادثه سوال کند امیدواریم پیگیری های لازم صورت گیرد تا تکلیف وزیر نفت هر چه زودتر مشخص شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر کعبی، گفت: برای وزارت نفت باید سرپرست گذاشته شود البته دولت می توانست روش دیگری را برای ادغام ها اتخاذ کند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار