حوزه و دانشگاه طعم قرآن را نچشیده است
کد خبر:۱۲۸۱۸۵
حجت‌الاسلام قرائتی:

حوزه و دانشگاه طعم قرآن را نچشیده است

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: متاسفانه هنوز هم حوزه و دانشگاه آن طور که باید و شاید طعم و مزه قرآن کریم را نچشیده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت‌الاسلام محسن قرائتی عصر دیروز در مراسم افتتاح طرح سیر مطالعاتی تفسیر و حدیث در قم با اشاره به اين مطلب كه متاسفانه هنوز هم حوزه و دانشگاه آن طور که باید و شاید طعم و مزه قرآن کریم را نچشیده است، گفت: متاسفانه امروز کسانی در حوزه مدعی هستند که طلاب باید درسشان را بخوانند و اکنون وقت قرآن خواندن نیست، حال آن که این سخن خلاف واقع است و نباید به آن توجهی کرد.
 
وی با تاکید بر این که حوزه نباید تابستان‌ها تعطیل شود، خاطرنشان کرد: در ایام تابستان که هوا گرم است، طلاب حوزه قم می توانند به جاهای خوش آب و هوا بروند، اما نباید درس خود را تعطیل کنند.
 
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور همچنین با تأکید بر اهمیت قرائت قرآن و تدبر در آن از سوی طلاب بیان داشت: برخی به طلاب می‌گویند تا ملا نشدید دور قرآن نروید، حال آن که این سخن از اساس اشتباه است و طرح این گونه سخنان در جامعه واقعا خطرناک و آسیب زاست.
 
قرائتي در ادامه با اشاره به پخش برنامه آشنایی با قرآن از صدا و سیما گفت: بنده 32 سال است که با این برنامه در تلویزیون حضور دارم و یک شب جمعه هم در طول سال تعطیل نشده است.
 
قرائتی گفت: طلاب علوم دینی از تماشای ورزش، گوش کردن به اخبار و دیدن فیلم پرهیز کنند، طلاب باید خود فیلم بسازند نه اینکه فیلم ببینند، اگر خسته شدند ورزش کنند، نه اینکه به تماشای ورزش بنشینند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار