تعرفه هاي پزشكي هفته آينده نهايي مي شود
کد خبر:۱۲۸۲۵۳
وزير بهداشت:

تعرفه هاي پزشكي هفته آينده نهايي مي شود

وزير بهداشت با اشاره به تشكيل جلسه كارگروه تعرفه در هيئت دولت در هفته جاري گفت: جلسه ديگر اين كارگروه هفته آينده برگزار مي شود كه اميدواريم تعرفه هاي پزشكي در اين جلسه نهايي شود.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر مرضيه وحيد دستجردي امروز در حاشيه اعلام موفقيت هاي محققان مركز آموزشي، پژوهشي و درماني مسيح دانشوري در تالار وليعصر اين بيمارستان در خصوص اختصاص 10 درصد سهم سلامت از هدفمندي يارانه ها اظهار داشت: معادل اين 10 درصد بيش از 3 ميليارد دلار از درآمد حاصل از فروش نفت به بخش سلامت اختصاص يافت و مقرر شد تا هر 4 ماه يك بار گزارشي در خصوص چگونگي اختصاص اين اعتبارات ارائه شود.

وي همچنين در خصوص اعلام تعرفه هاي پزشكي با اشاره به برگزاري جلسه كارگروه تعرفه در هيئت دولت افزود: جلسه ديگر اين كارگروه در هفته آينده برگزار مي شود كه اميدواريم تعرفه ها در اين جلسه نهايي شود.

وزير بهداشت در خصوص تدابير ديده شده براي جلوگيري از بروز تاخير در اعلام تعرفه هاي پزشكي در سال هاي آينده تصريح كرد: در قانون برنامه پنجم تشكيل شوراي عالي سلامت ديده شده كه اميدواريم هر چه سريعتر ساختار اين شورا به صورت لايحه به مجلس ارائه و به تصويب برسد.

دستجردي در ادامه با اشاره به اينكه حدود 8 ماه است كه پرداخت قطعي سازمان هاي بيمه گر به مراكز درماني صورت نگرفته است، گفت:‌ در حال حاضر 58 درصد اعتبارات بيمارستان ها از پرداخت هاي بيمه اي و 42 درصد از اعتبار دولتي تامين مي شود كه عدم پرداخت به موقع مطالبات باعث بروز مشكل در سيستم خدمت رساني مراكز دولتي خواهد شد.
 
وي اضافه كرد: سازمان هاي بيمه گر بايد 70 درصد مطالبات مراكز درماني را تا دو هفته پس از ارائه خدمت پرداخت كرده و مابقي را ظرف 3 ماه آينده بپردازند.

وزير بهداشت همچنين در خصوص آمار بروز سل مقاوم به درمان در كشور اظهار داشت:  آمار بروز اين بيماري در كشور بسيار نادر است و بيشتر از اتباع بيگانه وارد كشور مي شود.

دستجردي ادامه داد:‌ البته تعدادي از مبتلايان به اين بيماري نيز افرادي هستند كه از كشورهاي همسايه براي درمان به ايران مي آيند چرا كه آنها به روند درمان اين بيماري در ايران اعتماد دارند.

دستجردي در پايان در خصوص تغيير مديريت بيمارستان امام خميني گفت: تغيير مديريت بيمارستان هاي امام خميني، شهيد رجايي و شريعتي به دنبال تغييرات مديريت معمول رخ داده و بعيد است به دليل جريان رهاسازي بيماران باشد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار