آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۳۵۵۳
نظری‌جویباری خبر داد

درخواست یک میلیون و ۲۰۰ هزار یورویی کایسری/ ادامه مذاکره استقلال با حسینی

مدیرعامل باشگاه استقلال آخرین وضعیت نقل و انتقالات این تیم را تشریح کرد و گفت: باشگاه کایسری اسپور ترکیه برای صدور رضایت‌نامه علی کریمی، یک میلیون و ۲۰۰ هزار یورو درخواست کرده است.
درخواست یک میلیون و ۲۰۰ هزار یورویی کایسری/ ادامه مذاکره استقلال با حسینی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی نظری‌جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران و درباره آخرین وضعیت مذاکره با سیدحسین حسینی و اردوی ترکیه، اظهار کرد: هنوز با سیدحسین حسینی در حال مذاکره هستیم. با بازیکنانی که قرارداد دارند، تیم فردا تیم عازم اردوی ترکیه است و با کامل شدن قراداد بقیه، آنها نیز به اردو محلق خواهند شد.

وی درباره مذاکره برای جذب علی کریمی از باشگاه کایسری‌اسپور، اظهار داشت: نامه باشگاه کایسری اسپور ترکیه به دست ما رسید و درخواست یک میلیون و ۲۰۰ هزار یورو برای صدور رضایت‌نامه علی کریمی مطالبه کرده است. برخی هواداران می‌گویند استقلال برای جذب کریمی برای ۱۰۰ هزار دلار اختلاف با تیم ترکیه‌ای اقدامی نمی‌کند، این در حالی است که اینطور نیست و نامه باشگاه کایسری را منتشر خواهیم کرد.

نظری‌جویباری در ادامه با بیان اینکه با صدور ویزا برای جذب سعید سحرخیزان و محمد محبی به روسیه سفر خواهد کرد، خاطرنشان کرد: جذب این ۲ بازیکن این به سیاست هلدینگ بر می‌گردد که بخواهد در این باره سرمایه‌گذاری کند یا نه. مبلغ‌هایی که باشگاه‌های روسی می‌خواهند معمولی نیست.

وی درباره مبادله سامان فلاح و حسین گودرزی بازیکن سپاهان گفت: با باشگاه سپاهان در حال صحبت هستیم. هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و تازه به ما نامه زده‌اند و در حال مذاکره با سپاهان هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار