
کد خبر:۱۲۸۵۱۷۱
یک جلسه تمرین برای سرخپوشان قبل از بازی تدارکاتی
تیم فوتبال پرسپولیس فردا در نخستین بازی دوستانه فصل جدید به میدان خواهد رفت و بر همین اساس سرخپوشان، امروز یک جلسه تمرین خواهند داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان امروز (چهارشنبه) یک جلسه تمرین خواهند داشت که در نوبت بعدازظهر خواهد بود.
پرسپولیس فردا در نخستین بازی فصل جدید خود که یک بازی تدارکاتی است، به مصاف تیم آلانیا اسپور ترکیه میرود. آلانیا اسپور روند تمرینات خود را زودتر از پرسپولیس شروع کرده است و قبل از این در دیدار دوستانه دیگری به تساوی بدون گل مقابل آراز نخجوان از لیگ آذربایجان دست پیدا کرد و در دومین بازی دوستانه مقابل پرسپولیس قرار میگیرد.
آراز فردا در یک بازی دوستانه به مصاف ترابوزان میرود که هفته آینده با پرسپولیس بازی دوستانه برگزار میکند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.