زارعي: خلاقيت‌هاي رزمندگان، تجهيزات ارتباطي 14 برابري دشمن را بي‌اثر كرد
کد خبر:۱۲۸۵۷۱
نخستين يادواره شهداي مهندسين فاوا - 3

زارعي: خلاقيت‌هاي رزمندگان، تجهيزات ارتباطي 14 برابري دشمن را بي‌اثر كرد

نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به استعداد تجهيزات فناوري ارتباطات 14 گرداني رژيم بعث و يك گرداني رزمندگان اسلام گفت: رزمندگان با خلاقيت و نوآوري روز به روز دشمن را در جنگ الكترونيك مبهوت مي‌كردند.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، علي اصغر زارعي عصر روز گذشته در نخستين يادواره شهداي فناوري اطلاعات و ارتباطات در تالار شهيد چمران دانشكده فني دانشگاه تهران اظهار داشت: جنگ و دفاع مقدس ابعاد مختفلي داشت كه ابعاد فني و تخصصي و علمي آن بيشتر از بقيه ابعاد مورد غفلت واقع شده است.
 
وي خلاقيت و نوآوري را يكي از بهترين دستاوردهاي دفاع مقدس دانست و افزود: با خلاقيت رزمندگان از اشياء غيرنظامي براي ساخت امكانات نظامي استفاده مي‌كرديم.
 
نماينده مردم تهران در مجلس همچنين در ادامه با اشاره به تبلور اعتماد به نفس و ايمان به خدا و امام(ره) در رزمندگان دفاع مقدس گفت: با مديريت جنگ توسط امام(ره) و خلاقيت و ايمان رزمندگان بود كه در فاصله كوتاهي و در عمليات‌هاي خارق‌العاده توانستيم همه استان خوزستان را آزاد كنيم.
 
زارعي با ذكر اسامي عمليات‌هاي دفاع مقدس، تصريح كرد: زماني كه عمليات‌هاي ما با اسم قدس عجين مي شد دشمن استراتژي‌هاي انقلاب اسلامي را فراتر از مرزهاي ايران مي دانست و به همين علت بعد از آزادسازي خرمشهر همه ابرقدرت‌ها به تجهيز رژيم بعث صدام پرداختند.
 
وي اضافه كرد: با اين اوصاف اگر جنگ بعد از عمليات بيت‌المقدس متوقف مي‌شد اين بار صدام با تجهيزات چند برابر به ايران حمله مي‌كرد.
 
نماينده مردم تهران در مجلس در ادامه اذعان داشت: بعد از عمليات بيت‌المقدس رژيم صدام طوري تجهيز شد كه تنها در حوزه جنگ الكترونيك به استعداد 14 گردان تجهيزات داشتند در حالي كه ما تا پايان جنگ تنها يك گردان تجهيزات داشتيم.
 
زارعي در پايان گفت: با اينكه ما از امكانات بسيار كمي برخوردار بوديم و بخشي از تجهيزاتمان را از طريق غنائم به دست مي‌آورديم اما با خلاقيت و نوآوري رزمندگان در جنگ الكترونيك روز به روز دشمن را مبهوت مي‌كرديم./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار