انتقال سازمان بسيج دانشجويي به لانه جاسوسي به معناي پايبندي دانشجويان به منويات امام (ره) است
محمدحسين ميري در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به درخواست آمريكا براي تاسيس دفتر حافظ منافع آمريكا در ايران اظهار داشت: آمريكا بعد از شروع انقلاب و انقلاب دوم متوجه شد كه با جنگ نميتواند در مقابل ملت ايران و بخصوص دانشجويان هوشيار بايستيد، بنابراين تصميم گرفت ادامه حركات جاسوسي و دشمنانه خود را از طريق تاسيس چنين دفتري در ايران دنبال كند.
مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي با تاكيد بر اينكه دانشجويان هنوز در مقابل آرمانهاي امام راحل و مقام معظم رهبري خود را مسئول ميدانند، بيان داشت: ما تا كنون هيچ حسن نيتي از آمريكا و همپيمانانش نديده ايم و اين ساده لوحي است اگر بخواهيم فرض كنيم كه آمريكا قصد دارد با چنين دفتري به كارهاي سياسي و كنسولگري بپردازد.
وي ادامه داد: ما در انقلاب 57 موفق شديم دست نشانده آمريكا را از ايران بيرون كنيم، اما با تسخير لانه جاسوسي پايههاي انقلاب محكم شد و به آمريكا ديگر اجازه داده نشد كه از طريق لانه جاسوسي بتواند عليه انقلاب اقدامات جديدي انجام دهد.
اين فعال دانشجويي افزود: با حذف شدن آمريكا از صحنه سياسي ايران، در انقلاب دوم پايههاي انقلاب اول محكم شد.
ميري با اشاره به نقش دانشجويان در تسخير لانه جاسوسي گفت: هر چند كه در آن زمان تمامي رسانهها در اختيار آمريكا بود و با مظلوم نمايي قصد داشت سنگيني ترازو را به سمت خود نگاه دارد، اما در حادثه 13 آبان تمام تبليغات به ضرر آنها تمام شد.
وي با اشاره به تصميم برخي تشكلهاي دانشجويي در خصوص تجمع در مقابل سفارت انگليس در روز 13 آبان خاطرنشان كرد: اي كاش روزي كه لانه جاسوسي آمريكا اشغال ميشد از اشغال سفارت انگليس غافل نميشديم؛ چرا كه انگليس نيز همانند آمريكا تنها به دنبال منافع خود در ايران بوده و حتي در اين سفارتخانه از تقويت عناصر ضد انقلاب براي ضربه به نظام كوتاهي نميكند./انتهاي پيام/