آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۱۹۶

حسین‌نژاد: افتخار بزرگی است که برای تیم ملی امید بازی می‌کنم

بازیکن تیم ملی فوتبال امید ایران تأکید کرد همه مسابقات در گروه سخت با حضور گوام، هنگ‌کنگ و امارات اهمیت ویژه دارند و هیچ حریفی را دست‌کم نمی‌گیرند.

حسین‌نژاد: افتخار بزرگی است که برای تیم ملی امید بازی می‌کنم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد حسین‌نژاد، بازیکن تیم ملی فوتبال امید ایران، در گفت‌و‌گو با روابط عمومی فدراسیون فوتبال حضور در اردوی تیم ملی امید و بازی برای کشور را فرصتی بزرگ و افتخارآمیز خواند و اظهار امیدواری کرد بهترین عملکرد خود را ارائه دهد تا موجب سربلندی ایران شود.

او درباره وضعیت گروه تیم ملی امید که شامل گوام، هنگ‌کنگ و امارات است، گفت: «وقتی پیراهن تیم ملی را به تن می‌کنیم، هیچ بازی ساده یا ضعیفی وجود ندارد. همه تیم‌ها قدرتمند شده‌اند و با آنالیز دقیق و برنامه‌ریزی دقیق پا به میدان می‌گذارند. این موضوع کار ما را سخت‌تر می‌کند، اما ما هیچ رقیبی را دست‌کم نمی‌گیریم و با تمام توان به ابوظبی می‌رویم تا بهترین نتایج را کسب کنیم.»

حسین‌نژاد همچنین درباره انتخاب امیدرضا روان‌خواه به عنوان سرمربی تیم امید بیان کرد: «آقای روان‌خواه مربی جوان و دانشمندی است که به خوبی می‌تواند به بازیکنان جوان کمک کند. انتخاب ایشان تصمیم درستی بود و امیدوارم با همکاری او بهترین نتایج را برای تیم ملی امید رقم بزنیم.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار