آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۳۷۹

اهتزاز پرچم‌های فلسطین در بازی آ.اک و هاپوئل؛ فریاد هواداران یونانی علیه آپارتاید اسرائیل

در اقدامی انسانی و نمادین، هواداران باشگاه فوتبال آ. اک یونان در دیدار مقابل هاپوئل اسرائیل در مقدماتی لیگ کنفرانس یوفا، با برافراشتن پرچم‌های فلسطین از مردم غزه حمایت کردند. این حرکت بخشی از کمپین جهانی "کارت قرمز به اسرائیل نشان بده" بود که تاکنون توسط هواداران ۸۸ باشگاه در ۲۳ کشور اجرا شده است؛ صدایی بلند علیه آنچه مارکوس، یکی از هواداران آ. اک، "نسل‌کشی و وحشی‌گری در غزه" می‌خواند.
اهتزاز پرچم‌های فلسطین در بازی آ.اک و هاپوئل؛ فریاد هواداران یونانی علیه آپارتاید اسرائیل

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شبکه الجزیره امروز (شنبه) گزارش داد که هواداران باشگاه فوتبال آ. اک آتن یونان، در جریان دیدار مقابل هاپوئل اسرائیل در مرحله مقدماتی لیگ کنفرانس یوفا، با برافراشتن پرچم‌های فلسطین از مردم غزه حمایت کردند. این اقدام نمادین در چارچوب کمپین جهانی «کارت قرمز به اسرائیل نشان بده» صورت گرفت؛ کمپینی که تاکنون در ۲۳ کشور توسط هواداران ۸۸ باشگاه علیه سیاست‌های رژیم صهیونیستی اجرا شده است.

بر اساس این گزارش، پیش‌تر نیز هواداران تیم بسکتبال آ. اک آتن در دیدار با نماینده اسرائیل، با اقدامات مشابهی همبستگی خود را با فلسطین اعلام کرده بودند. در دیدار اخیر، هرچند آ. اک آتن با نتیجه یک بر صفر پیروز میدان شد، اما رسانه‌ها و فعالان اجتماعی پیروزی اصلی را متعلق به هوادارانی دانستند که با اقدامی شرافتمندانه علیه آپارتاید اسرائیل ایستادگی کردند.

مارکوس، یکی از هواداران آ. اک، در گفت‌و‌گو با الجزیره اظهار داشت: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده و ما به‌عنوان طرفداران فوتبال نمی‌توانیم در برابر این اقدامات غیرانسانی و وحشیانه سکوت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار