برگزاري كارگاه آموزشي روش كار با تلسكوپ و رصدخانه در دانشگاه ياسوج
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، در اين كارگاه كه از سوي واحد كارآفريني دانشگاه ياسوج برگزار شد، 100 نفر از اعضاي عمومي گروه نجوم سپهر بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج به طور عملي روش كار در رصدخانه و استفاده از تلسكوپ را فرا گرفتند.
بر پايه اين گزارش، در اين كارگاه موسي زماني، متخصص تلسكوپ و رصدخانههاي استان فارس، سيد حسين هندي از اعضاي هيئت علمي گروه فيزيك و دكتر طارمي، مسئول واحد كارآفريني دانشگاه ياسوج به تشريح رصدخانه اين دانشگاه و ويژكيهاي آن پرداختند.
اين گزارش حاكي است، رصدخانه دانشگاه ياسوج كه از روز گذشته آغاز به كار كرد، هفدهمين رصدخانه كشور و اولين رصدخانه استان كهگيلويه و بويراحمد است كه با دارا بودن تلسكوپ 14 اينچ از نوع تلسكوپهاي شكستي و بازتابي قادر است تمام ستارههايي را كه تا قدر 14 هستند، مشاهده و از ستارههايي كه تا قدر 16 هستند، عكسبرداري كند.
لازم به ذكر است، برنامه عملي رصد ستارههاي آسمان كه قرار بود شب گذشته برگزار شود، به دليل ابري بودن هوا لغو شد./انتهاي پيام/