آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۹۵۴۶

طالقانی: مشارکت مردم، کلید عبور از بحران کم‌آبی است

رئیس پیشین فدراسیون کشتی با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی در حل مشکلات کم‌آبی گفت: قطعاً همدلی و همراهی مردم بزرگ‌ترین عامل عبور از بحران آب است و اگر جامعه به درستی آگاه شود، شهروندان بیشترین همکاری را برای حفظ منابع آبی کشور خواهند داشت.
طالقانی: مشارکت مردم، کلید عبور از بحران کم‌آبی است

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا طالقانی روز دوشنبه در نشست هنرمندان و ورزشکاران که در آبفای منطقه ۶ تهران - شهرری برگزار شد، با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی و نقش مردم در صرفه‌جویی آب اظهار داشت: احساسم این است که مردم بیشتر از همه در شرایط سخت کشور همراهی می‌کنند. خودم هر روز حیاط خانه‌ام را با آب چاه می‌شستم، اما وقتی کسی تذکر داد، پذیرفتم و خوشحال شدم که مردم نسبت به این موضوع حساسیت دارند. مردم اگر حتی یک کلمه آگاهانه به آنها گفته شود، باور کنید همه گوش می‌کنند و همکاری خواهند کرد.

طالقانی افزود: اینکه امروز افراد شاخص و مورد اعتماد جامعه درباره بحران کم‌آبی صحبت می‌کنند، تأثیر زیادی دارد. اعتماد مردم ارزش بزرگی است و شکی نیست که همه کسانی که دنبال‌کننده این افراد هستند، از آنها تأثیر می‌پذیرند.

وی با اشاره به مسئولیت مسئولان ادامه داد: امیدوارم مسئولان نیز قدر این همدلی را بدانند و هرچه زودتر اقدامات لازم را انجام دهند تا سال آینده دیگر درباره کم‌آبی صحبت نکنیم. مردم این سرزمین همیشه ثابت کرده‌اند که در وقت نیاز پشتیبان کشورشان هستند و باید برای عبور از این شرایط چالش‌برانگیز، روی همین همت مردمی حساب ویژه باز کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار