آخرین اخبار:

اقدام جدید اسرائیل برای پنهان کردن جنایت‌هایش در غزه

کد خبر:۱۲۸۹۹۲۹
کد ویدیو

خبرنگار اسکای نیوز حاضر در مأموریت پرتاب کمک‌های بشردوستانه از هواپیما برای مردم غزه هشدار جدی دریافت کردند: "از غزه از هوا فیلمبرداری نکنید، در غیر این صورت پرواز شما لغو خواهد شد."

🔸"ما در مسیر شمال غزه هستیم و پس از توجیهی سخت‌گیرانه، به ما گفته شد که حق فیلم‌برداری از غزه از هوا را نداریم. در صورت تخلف، پرواز ممکن است لغو یا تاخیر داشته باشد."

🔸 به گزارش بلومبرگ، بیش از ۷۰ درصد از مسکن‌های غزه تخریب شده و بیمارستان‌ها و مدارس به خرابه تبدیل شده‌اند. ۲.۲ میلیون نفر آواره و در شرایط بحرانی با گرسنگی و محاصره مواجه هستند.

🔸 خبرنگاران بین‌المللی همچنان از ورود به غزه منع شده‌اند و تصاویر هوایی این منطقه نیز به‌شدت محدود شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار