آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۱۹۷۲

بیفوما: «گل‌زنی برای من آسان است» / آماده‌ام پرسپولیس را به قهرمانی برسانم

وینگر تازه وارد پرسپولیس، تیوی بیفوما با اعتماد به نفس بالا درباره آمادگی‌اش برای درخشش در لیگ برتر صحبت کرد و تأکید کرد که هدف اصلی او و تیم، کسب جام است.
بیفوما: «گل‌زنی برای من آسان است» / آماده‌ام پرسپولیس را به قهرمانی برسانم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیوی بیفوما، وینگر تازه‌وارد تیم فوتبال پرسپولیس، با اعتماد به نفس بالا درباره آمادگی خود برای درخشش در لیگ برتر صحبت کرد. او تأکید کرد که گل‌زنی برایش کار آسانی است و هدف اصلی‌اش به همراه هم‌تیمی‌هایش کسب عنوان قهرمانی است.

بیفوما درباره نقش حضور بازیکن باتجربه‌ای مانند اوریه در پرسپولیس گفت: «جذب چنین بازیکنی برای رسیدن به قهرمانی بسیار مهم بود. پرسپولیس باشگاهی بزرگ است و نیاز به بازیکنان با تجربه دارد تا بتوانیم به موفقیت برسیم.»

او همچنین در خصوص پوشیدن پیراهن پرسپولیس بیان کرد: «ما اینجا هستیم تا به تیم کمک کنیم و برای بردن جام هر کاری از دستمان بر بیاید انجام دهیم. هدف‌مان فقط قهرمانی در لیگ است.»

بیفوما در پاسخ به صحبت‌های اوریه که گفته بود حضور او تأثیر زیادی در آمدنش به پرسپولیس داشته، اظهار کرد: «بله، ما به بازیکنی مثل اوریه نیاز داشتیم و خوشحالم که می‌توانیم با هم تیمی شویم.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار