آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۲۵۳۳

بارسلونا و اتلتیکو مادرید گران‌ترین پیراهن‌های دنیا

بارسلونا و اتلتیکو مادرید در صدر رده بندی گران‌ترین پیراهن‌هایجهان قرار دارند و باشگاه‌های لیگ برتر ارزان‌تر هستند.
بارسلونا و اتلتیکو مادرید گران‌ترین پیراهن‌های دنیا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شاید برای برخی شگفت‌انگیز باشد، اما گران‌ترین پیراهن‌هایی که هواداران باید برای خریدشان هزینه کنند، متعلق به هیچ تیمی از لیگ برتر انگلیس نیست. دو غول اسپانیایی هستند که هواداران را مجبور به دست کردن در جیب‌هایشان می‌کنند.  

روزنامه آاس قیمت پیراهن‌های بارسلونا و اتلتیکو مادرید را منتشر کرده است.  

هواداران قهرمان لالیگا باید ۱۱۴.۹۹ یورو برای پیراهن هواداری و ۵۰ یورو بیشتر برای نسخه بازیکنان بپردازند. به این مبالغ، ۲۰ یا ۲۵ یورو برای افزودن نشان رقابت یا لیگ قهرمانان و ۲۵ یورو دیگر برای شخصی‌سازی اضافه می‌شود. 

پیراهن‌های بلوگرانا (بارسلونا) در نسخه پایه گران‌ترین هستند و قیمت آن‌ها به ۲۰۴.۹۰ یورو می‌رسد: از ۹۹.۹۵ یورو برای نسخه پایه شروع می‌شود، به ۱۴۹.۹۵ یورو برای نسخه پیشرفته می‌رسد و برای پیراهن‌های بازی به ۱۷۴.۹۵ یورو می‌رسد. اگر هوادار بخواهد نشان لیگ قهرمانان را اضافه کند، ۲۹.۹۵ یورو دیگر نیز باید پرداخت کند.  

مجموع هزینه برای سه نسخ پیراهن اتتیکو 325.85 یورو و برای رئال مادرید 325 یورو خواهد بود.

2214678

باشگاه‌های انگلیسی ارزان‌تر هستند  

بزرگ‌ترین باشگاه‌های اروپایی قیمت‌های کمی پایین‌تر دارند، اما معمولاً کمتر از ۱۰۰ یورو نیست. لیورپول، منچسترسیتی، آرسنال، بایرن مونیخ، دورتموند، پاری‌سن‌ژرمن، آث میلان، یوونتوس و اینتر نسخه‌های پایه را به قیمت ۱۰۰ یورو (بدون هیچ‌گونه چاپ یا نشان) می‌فروشند.  

منچستریونایتد پیراهن‌ها را به قیمت ۱۰۵ یورو عرضه می‌کند، در حالی که ناپولی با ۵۵ یورو برای یک پیراهن، پایین‌ترین قیمت را دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار