آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۵۲۱۷

سردار دورسون در پرسپولیس ماندنی است

مهاجم ترکیه‌ای تیم فوتبال پرسپولیس در جمع شاگردان وحید هاشمیان ماندنی شد.
سردار دورسون در پرسپولیس ماندنی است

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه پرسپولیس طی روزهای گذشته جلسات متعددی را با سردار دورسون برگزار کرد تا این مهاجم ترک را راضی به جدایی از جمع سرخپوشان کند. دورسون اما در واکنش به پیشنهاد باشگاه پرسپولیس برای اقاله قرارداد، خواستار دریافت نیمی از قرارداد فصل آینده خود (حدود 350 هزار دلار) شده بود که این موضوع با مخالفت سرخپوشان همراه شد. 

مدیران باشگاه پرسپولیس حتی به صراحت اعلام کردند که دورسون را برای فصل آینده نمی‌خواهند، اما این بازیکن همچنان در تمرینات پرسپولیس شرکت کرد و حالا شنیده می‌شود موضوع جدایی او تا حد زیادی منتفی شده است.

وحید هاشمیان طی هفته گذشته نام سه مهاجم جدید را برای مذاکره به باشگاه پرسپولیس معرفی کرد تا در صورت جذب آنها، دورسون به هر طریقی از جمع سرخپوشان جدا شود، اما ظاهراً نفرات مدنظر هاشمیان در مذاکرات ابتدایی با پرسپولیس اعلام کرده‌اند که قصد حضور در فوتبال ایران را ندارند و به همین دلیل فعلاً پرونده جذب مهاجم جدید بسته شده و قرار است دورسون فعلاً به کار خود در پرسپولیس ادامه دهد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار