آخرین اخبار:

امروز تفاهم‌نامه ساخت ۴۷۰ کلاس درس امضا شد/ ۴۷۶ مدرسه سنگی در مناطق سخت و صعب العبور ساخته می‌‍‌شود

کد خبر:۱۲۹۵۳۲۴
کد ویدیو

وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران:

🔸امروز موفق شدیم یک تفاهمنامه‌ای را بسیج مستضعفین امضا کنیم و اجرای این عملیات را هم همزمان شروع کردیم.

🔸ما سال ۱۴۰۴ خدمت شهید سردار سلامی رسیدیم و وقتی موضوع مدرسه سازی را مطرح کردیم ایشان همانجا به سردار سلیمانی دستور دادند که ۷۰۰۰ مدرسه برای آموزش بسازیم و فرمودند ۲۰۰۰ مدرسه را همین امسال شروع کنید و ۲۵۰۰ مدرسه را سال آینده و ۲۵۰۰ مدرسه را هم سال بعد و از همان جا کار آغاز شد.

🔸امروز تفاهمنامه ساخت ۴۷۰ کلاس درس عملاً امضا شد با یک مدل و الگوی متفاوتی که همراه خود پویش زنگ جهاد مدرسه‌سازی را هم دارد.

🔸دست به دست هم خواهیم داد و این ۴۷۶ مدرسه سنگی در مناطق سخت و صعب العبور را در کوتاه‌ترین زمان ممکن خواهند ساخت و تحویل آموزش و پرورش خواهند داد و بعد هم در ادامه بقیه مدارس در دستور کار هست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار