کد خبر:۱۲۹۷۶۰
عضو هيئت علمي دانشگاه اميركبير:
تحقيقات بيانتها و بينتيجه دانشگاه فايدهاي براي صنعت ندارد
عضو هيئت علمي دانشگاه اميركبير با اشاره به لزوم تبديل علم به ثروت در كشور گفت: تحقيقات بيانتها و بينتيجه دانشگاهها فايدهاي براي صنايع كشور ندارد و نيازهاي صنعت را برطرف نميكند.
دكتر سهيلا سلحشور كردستاني در گفتوگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: تا زماني كه تحقيقات دانشگاه ها به نتايج مطلوب نرسد، اين فعاليت ها نمي تواند نيازهاي صنعت را برطرف كند و شعار توليد علم به ثروت در كشور عملي نخواهد شد.
وي تصريح كرد: اساتيد دانشگاهي براي تبديل علم به ثروت لازم است پروژه هاي تحقيقاتي را براي پايان نامه هاي دانشجويي انتخاب كنند كه داراي نتيجه مطلوب بوده و از اين طريق صنايع كشور بتوانند از نتايج پژوهش هاي دانشگاهي استفاده كنند.
عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتي اميركبير با بيان اينكه تبديل علم به ثروت نيازمند ارتباط سيستماتيك و واقعي ميان دانشگاه و صنعت است، افزود: اگر صنايع كشور نتوانند از تحقيقات علمي و عملي استفاده لازم را ببرند با مشكل روبرو خواهند شد.
سلحشور با اشاره به نقش دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه ها در خصوص تبديل علم به ثروت گفت: صنايع كشور با ارائه نيازهاي خود به دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه ها مي توانند نيازهاي علمي و تحقيقاتي خود را برطرف كنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰