کد خبر:۱۳۰۰۴۸
مسئول هسته علمی دانشگاه آزاد زنجان عنوان كرد:

غفلت از فرآيند توليد علم و ثروت در كشور

مسئول هسته علمی ژنتیک بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زنجان گفت: با وجود تبلیغات فراوان در مورد پیشرفت های علمی کشور نوع نگاه و برخورد با مراکز علمی و دانشگاهی بویژه علوم انسانی و علوم پایه، حاکی از غفلت مفرط نسبت به فرآیند «تولید علم» در «تولید ثروت»، در جامعه ماست. 
فرزین فردوسی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با اشاره به مکانیزم تیدیل علم به ثروت تصريح كرد: انسان ذاتاً طالب کمال و از نقص گریزان است؛ از این رو پیش از هر چیز لازم است بدانیم کمال حقیقی چیست و برای دستیابی به آن چه باید کرد؟
 
وي افزود: تردیدی نیست که دانش بشری یکی از مهمترین دستاوردهای انسان در طول حیات چند هزار ساله خود محسوب شده و هیچ کس نمی تواند منکر ارزش و فضیلت علم شود،؛ چراکه فراگیری علم ریشه در حس جستجوگری دارد که از واقعیت های غریزی و طبیعی انسان است.
 
مسئول هسته علمی ژنتیک بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زنجان با اشاره به توصیه وافر آموزه های اسلامی بر علم آموزی و تولید علم تأکید کرد: طلب علم و دانش بر هر مرد و زن مسلمان فریضه اي واجب است.
 
فردوسي گفت: بها دادن به تولیدات علمی و نظریات دانشجویان نه تنها موجب پیشرفت علم و اعتلای کشور شده، بلکه باعث تولید ثروت نيز می شود.
 
وي تصریح کرد: در گذشته اغلب ما با ادبیاتی متفاوت نتیجه می گرفتیم که علم بهتر از ثروت است؛ در صورتی که اشتباه ما این است که می پنداریم علم و ثروت جداي از هم هستند؛ البته دور از ذهن نیست که هر فرد یا جامعه ای که در پی علم و دانش و فناوری باشد حتماً به پیشرفت و ثروت خواهد رسید و ثروت خود زاینده توسعه علمی خواهد شد.
 
مسئول هسته علمی ژنتیک بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زنجان با اشاره به فصل چهارم قانون برنامه چهارم توسعه بر «توسعه مبتنی بر دانایی» و تأکید بر اجرای آن به منظور طی كردن مسیر توسعه در افق سند چشم انداز 20 ساله با سرعت مناسب گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در سخنان خود خاطر نشان کرده اند که اگر زنجیره تولید دانش، تبدیل دانش به فناوری، تولید محصول و در نهایت تجاری سازی علم تکمیل شود مسیر تولید علم، به تولید ثروت ملی کشور و پاسخگویی به نیازهای ملت منتهی خواهد شد.
 
فردوسي خاطرنشان کرد: به نظر می رسد که با وجود تبلیغات فراوان پیرامون پیشرفت های علمی کشوری نوع نگاه و برخورد با مراکز علمی و دانشگاهی بویژه علوم انسانی و علوم پایه، حاکی از غفلت مفرط نسبت به فرآیند «تولید علم» در «تولید ثروت»، در جامعه ماست.
 
وي در پایان با اشاره به فقر شدید نظریه پردازی در عرصه های مختلف جامعه بيان داشت: بی شک مراکز علمی و دانشگاهی ما اگر در فضای بسته و تنگ قرار گیرند در «تولید علم» موفق نخواهند بود و از آن جا که در این مسیر بیشترین فشارها متوجه بخشی از علوم می شود، قطعاً تحولات جامعه ما همگون به پیش نخواهد رفت؛ بنابراین با وجود چنین شرایطی ایجاد اتاق های فکر و کرسی های آزاداندیشی یک نیاز ملموس در دانشگاه های کشور است؛ چراکه گاهی نظریه های به ظاهر کم اهمیت عامل ایجاد تحولاتی بزرگ است، اما اگر جامعه ای بدنبال تولید ثروت است باید به علم و فرآورده های علمی بهای ویژه ای قائل شود.
 
لازم به ذکر است، فرزین فردوسی در حال حاضر دانشجوی رشته ژنتیک دانشگاه آزاد زنجان در مقطع کارشناسی، مسئول هسته علمی ژنتیک بسیج دانشجویی اين دانشگاه و مدیر مسئول نشریه «استال» (نشریه تخصصی ژنتیک) می باشد.
 
از افتخارات وی می توان به کسب رتبه برتر در چهارمین جشنواره نشریات دانشجویی مناطق 2 و 13 و همچنین رتبه اول نشریات دانشجویی در نهمین جشنواره دانشجویان ممتاز و مبتکر بسیجی استان زنجان اشاره کرد./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار