کد خبر:۱۳۰۱۲۴
رئیس شورای شهر اصفهان عنوان كرد:
آلودگی آب، خاک و هوا؛ هدیه پالایشگاه اصفهان به این شهر
رئیس شورای شهر اصفهان با اشاره به خشک شدن 12هزار اصله درخت در منطقه بختیار دشت اصفهان گفت: آلودگی آب، خاک و هوا؛ هدیه پالایشگاه اصفهان به این شهر است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، عباس حاج رسولیها روز گذشته در نشست خبري به خشک شدن 12هزار اصله درخت در منطقه بختیار دشت اصفهان اشاره، و به شدت از عملکرد کمیته حقیقت یاب و پالایشگاه اصفهان انتقاد كرد.
وي گفت: با بررسی های انجام شده توسط کارشناسان شهرداری و شورای اسلامی شهر اصفهان، پالایشگاه اصفهان به عنوان مقصر اصلی این حادثه معرفی شده است که ما از این دستگاه شکایت کرده ایم.
رسولیها با بیان اینکه شورای اسلامی شهر اصفهان با جدیت شکایت خود را پیگیری می كند، خواستار پاسخگویی مسئولان پالایشگاه و سازمان حفاظت محیط زیست اصفهان در این زمینه شد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه به تشکیل کمیته حقیقت یاب متشکل از چند نهاد دولتی برای پیگیری این موضوع اشاره كرد و بیان داشت: متأسفانه این کمیته بدون حضور شورای اسلامی شهر به عنوان نمایندگان مردم تشکیل شده است و از نظر ما صلاحیت علمی و وجهه قانونی ندارد.
وي در خصوص عملکرد کمیته حقیقت یاب بيان داشت: این کمیته به جای دفاع از حقوق مردم از مجموعه ای حمایت نموده که تنها آلودگی آب و خاک و هوا را به اصفهان هدیه کرده است.
رسولیها همچنین از توسعه پالایشگاه و عدم انتقال آن به مکان دیگر و سرایت خشک شدن درختان به داخل شهر اصفهان ابراز نگرانی كرد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان توجه ویژه به سرانه فضای سبز اصفهان را در سال جاری از مهمترین اهداف مدیریت شهری اصفهان عنوان کرد و افزود: سرانه فضای سبز برای هر فرد در اصفهان 24 متر مربع در سال 1389بوده است که طی برنامه پنج ساله شهرداری اصفهان، این سرانه به 29متر مربع خواهد رسید.
رسولیها در پایان از افزايش سرانه پارک شهری اصفهان از 2.25متر مربع به 2.75 متر مربع در برنامه پنج ساله اصفهان خبر داد و گفت: سرانه پارک های محلی و انحصار حاشیه اصفهان در حال حاضر 6.5 متر مربع است که این سرانه را به هشت متر مربع افزایش خواهیم داد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.