کد خبر:۱۳۰۴۴۱
نقد «پايان نامه» در «خبرگزاري دانشجو» - 1
شمقدري: «پاياننامه» به دغدغه سياسي مورد هدفش رسيده است
تهيه كننده پايان نامه گفت: اين فيلم از لحاظ ساختاري در بعضي از جاها واقعاً قابل دفاع است و به آن دغدغه سياسي كه مي خواست رسيده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، روح الله شمقدري در نشست نقد فيلم «پايان نامه» در خبرگزاري دانشجو گفت: اين فيلم را بايد با مردم و در اكرانهاي عمومي ديد تا نقد درستي از آن داشته باشيم.
وي در ادامه افزود: من و كارگردان بهتر از همه عيبهاي كار را مي دانيم چون با اين فيلم زندگي كرديم و بهتر از همه به عيبهاي در كار توجه داريم.
شمقدري بيان داشت: پايان نامه نسبت به نسخه جشنواره 12، 13 دقيقه كم شده است اما اين كم شدن چيزي از محتواي فيلم كم نكرد و يا قسمتي از آن حذف نشده است.
تهيه كننده فيلم «پايان نامه» افزود: خيلي دوست ندارم از فيلم دفاع كنم اما در نقد يك فيلم بايد همه جوانب آن را سنجيد و بعد نقد را شروع كرد.
وي با بيان اينكه بدنه سينماي ما بيمار است، اظهار داشت: افراد كمي در اين بدنه هستند كه تاثير زيادي بر قشر خاكستري مي گذارند و آنها را به سمت خودشان مي كشند.
شمقدري بيان داشت: ما تمام همتمان را جمع كردهايم تا در خروجي اين فيلم به نيتهايمان نزديك شويم و نهايتاً ما در جمع قشر خاكستري به اهدافمان رسيديم.
تهيه كننده فيلم «پايان نامه» در ادامه افزود: مردمي كه در سينما اين فيلم را مي بينند شخصيت كاوه را يك بسيجي مي دانند، فيلم ساعتها با ذهن مخاطب بازي مي كند و او را به فكر كردن وادار مي كند.
وي گفت: اتفاقاتي كه براي «پايان نامه» افتاد و مشكلاتي كه براي اين فيلم ايجاد شد بايد اين فيلم را به تعطيلي مي كشاند اما معجزه باعث شد كه اين اتفاق نيافتد.
شمقدري در ادامه بيان داشت: فيلم از لحاظ ساختاري در بعضي از جاها واقعاً قابل دفاع است و به آن دغدغه سياسي كه مي خواست رسيده است.
تهيه كننده فيلم «پايان نامه» تاكيد كرد: سينماي ما در حوزه تحليل و نقد كمي تك بعدي است و يك مسائلي سمبل سينما شده كه جايگاه نقد را تغيير داده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰