هشدار درباره اقدامات زنجيره اي براي مخدوش كردن چهره دولت
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در نامه بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد با تاكيد بر اينكه قوام يك جامعه به حاكميت قانون است، آمده است: اگر قانون خوب و عادلانه، بر مناسبات مردم با يكديگر و مردم و دولتمردان حاكم باشد، ميتوان آزادي، عدالت و رفاه را انتظار داشت؛ قانوگرايي جامعه از عوامل مختلفي متاثر مي شود كه مهمترين آن وجود قوه قانونگذاري سالم، كارآمد و از همه مهمتر مورداعتماد است.
دانشجويان بسيجي دانشگاه شاهد در ادامه نامه خود به دكتر احمدي نژاد آورده اند: اگر به هر دليل اعتماد مردم به قانونگذاران كاهش يابد، اعتماد به سلامت و عادلانه بودن قوانين مخدوش و ميل به قانون گريزي تقويت مي شود؛ اين در حالي است كه در حكومت مردم سالار ديني علاوه بر آسيب مذكور، اعتماد به دين به عنوان عامل نجات جاوداني و رستگاري دنيا و آخرت نيز متزلزل ميشود.
در اين نامه با اشاره به اينكه سه سال و اندي از عمر دولت عدالتخواه ميگذرد و همچنان شاهد اقداماتي براي توقف حركت رو به جلو و سريع دولت نهم در مسير عدالت و عدالتخواهي هستيم، خاطرنشان شده است: متاسفانه آخرين اقدام اين افراد كه آگاهانه يا ناآگاهانه انجام شد اتفاق ديگري از اقدامات شبه زنجيره اي بود كه حيثيت و جايگاه دولت خدمتگزار را زير سوال برد، اقدام مديركل پارلماني رياست جمهوري براي پرداخت 50 ميليون ريال به نمايندگان و گرفتن امضا براي انصراف از استيضاح وزير كشور بود.
نويسندگان اين نامه در ادامه تصريح كرده اند: آنچه غير قابل گذشت است وقوع دو خطا است؛ كه يكي اعطاي چكهاي پنجاه ميليون ريالي در ايام نزديك به استيضاح يك وزير و ديگري اخذ امضاي انصراف از استيضاح به روشي غيراخلاقي است و البته افشاي مرموز آن نيز جاي بسي تامل دارد كه به احتمال زياد به منظور كاستن محبوبيت رياست جمهوري و همچنين از بين بردن اعتماد مردمي به دولت مهرورز بوده است.
گردآورندگان اين نامه در ادامه با بيان اينكه افشاي ماهيت عناصر مشكوك دولتي ضروري به نظر ميرسد، خاطرنشان كرده اند: از ابتدا نيز در همخواني عقايد اين عناصر با دولت نهم ابهام وجود داشت و انتظار دانشجويان عدالتخواه بسيجي از رياست جمهوري برخورد قاطعانه با اين افراد در دولت و خارج كردن اين لكههاي سياه از پيكر پاك دولت و همچنين پاسخگويي شفاف به ملت است.
دانشجويان بسيجي دانشگاه شاهد در آخر نامه خود با اظهار گله مندي از عدم حضور دكتر احمدي نژاد در جمع تشكلهاي دانشجويي خواستار موفقيت هرچه بيشتر دولت نهم شدند./انتهاي پيام/