کد خبر:۱۳۰۷۵۰
عضو مركز تحقيقات پوست دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي:
تماس مستمر با آفتاب سرطانهاي متفاوتي را ايجاد ميكند
عضو مركز تحقيقات پوست دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: تماس مستمر با آفتاب انواع مختلفي از سرطان پوست را ايجاد ميكند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر برزگر در نشست خبري كنگره انجمن متخصصان پوست كه امروز در محل اين انجمن برگزار شد، بيماريهاي پوستي را يكي از شايعترين بيماريهاي جامعه عنوان كرد و گفت: بيماريهاي عفوني پوست از جمله شايعترين بيماريهاي حوزه پوست هستند كه بيشتر در كشورهاي در حال توسعه مشاهده مي شوند.
وي با بيان اينكه آفتاب از جمله مهمترين دلايل ابتلا به سرطان پوست است، افزود: تماس مستمر بدن با آفتاب و همچنين آفتاب گرفتگيها هر كدام انواع مختلفي از سرطان را ايجاد مي كنند؛ به اين ترتيب آفتاب سوختگي در اين عرصه خطرات بسياري را به همراه خواهد داشت.
عضو مركز تحقيقات پوست دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با بيان اينكه آفتاب سوختگي در ايران كمتر ديده مي شود، گفت: در حوزه بيماريهاي پوستي، پيشگيري نقش موثري را دارد.
بزرگر در ادامه با اشاره به درمان بيماريهاي پوستي گفت: حمايتي از سوي بيمهها در حوزه درمان بيماريهاي پوستي صورت نمي گيرد، در حالي كه بسياري از اين بيماريها صعب العلاج بوده و نيازمند هزينههاي بسياري هستند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: استفاده از كرمهاي ضد آفتاب و عينك و كلاههاي آفتاب گير از جمله راهكارهاي موثر در پيشگيري از بيماريهاي پوستي هستند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰