کد خبر:۱۳۰۸۰۳
با تلاش نمایندگان مجلس؛
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی برکنار شد
دكتر نصرت ملازاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی روز گذشته با تلاش نمایندگان مردم استان در مجلس برکنار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، دکتر نصرت ملازاده، رئيس دانشگاه علوم پزشكي آذربايجان غربي ظهر ديروز طي مراسمي در تالار بيمارستان امام خميني(ره) بركنار شد.
طی ماه های اخیر برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رایزنی ها و تلاش هایی به دنبال برکناری رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی بودند که این امر با سفر اخیر وزیر بهداشت به استان محقق شد.
این گزارش می افزاید: ناکارآمدی و آثار سوء مدیریت در اداره امور بیمارستان ها، دلیل این نمایندگان برای عدم صلاحیت وی بر ریاست دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی عنوان شده است.
لازم به ذکر است، دکتر ساکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام به عنوان ریاست جدید این دانشگاه معرفی شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰