سوال رئیس جمهور از سران کشور‌های جهان به خصوص غربی‌ها درباره جنایت‌های اتفاق افتاده در غرب آسیا از دو سال پیش تا کنون: آیا اینها را برای خود می‌پسندید؟
آخرین اخبار:

سوال رئیس جمهور از سران کشور‌های جهان به خصوص غربی‌ها درباره جنایت‌های اتفاق افتاده در غرب آسیا از دو سال پیش تا کنون: آیا اینها را برای خود می‌پسندید؟

رئیس جمهور در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل: آیا جهان ما اینچنین است؟ به دو سال گذشته بنگریم جهان در دو سال گذشته، نظاره گر نسل کشی در غزه بود؛ نظاره گر ویرانی خانه‌ها و نقص مکرر حاکمیت و تمامیت ارضی در لبنان بود؛ نظاره گر تخریب زیرساخت‌های سوریه بود؛ نظاره گر حمله به مردم یمن بود؛ نظاره گر گرسنگی اجباری کودکان نحیف در آغوش مادران بود؛ نظاره گر ترور دانشمندان ایران بود؛ نظاره گر شبیخون دزدانه به حق حاکمیت کشورها، تجاوز به تمامیت ارضی دولت‌ها و هدف گیری عریان رهبران ملت‌ها بود و همه اینها با پشتیبانی تمام عیارِ مسلح‌ترین حکومت جهان و به بهانه دفاع از خود! آیا اینها را برای خود می‌پسندید؟ چه کسی بر هم زننده ثبات منطقه و جهان است؟ چه کسی تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی است؟ چه کسی ناقض قاعده طلایی اخلاقی بشر است؟
کد خبر:۱۳۰۹۱۸۳
کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار