کد خبر:۱۳۰۹۴۹
نشست سخنگوی قوه قضائیه – 3
دادگاه دیگری به حکم بقایی رسیدگی می کند
سخنگوی قوه قضاییه گفت: حکمی که در دادگاه بدوی برای بقایی صادر شده بود در دادگاه تجدیدنظر تایید نشد و دادگاه بعدی باید به آن رسیدگی کند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، خبرنگاری در ادامه نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه پرسید: اوایل این هفته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه شعبه تشخیص دیوان عدالت حکم انفصال از خدمت آقای بقایی را بررسی و آن را نقض کرده است. علت نقض حکم بقایی چیست؟
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای پاسخ داد: این روال عادی و طبیعی است که بسیاری از احکامی که در دادگاه های حقوقی و یا کیفری صادر و یا پرونده هایی که در دیوان عدالت اداری رسیدگی می شود قابل تجدیدنظر است و احکام قطعی خیلی کم است و عمده احکام صادره از دادگاه بدوی، غیرقطعی و قابل تجدیدنظر است.
وی افزود: در بسیاری از موارد که حکم قابل تجدیدنظر است طرف دعوا تقاضای تجدیدنظر می کند و پس از این تقاضا پرونده به مرحله تجدیدنظر می رود.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: در مرحله تجدیدنظر هم ممکن است پس از قطعی شدن حکم به دلایلی که در قانون پیش بینی شده است درخواست اعاده دادرسی و اعمال ماده 18 شود و اگر قاضی هم پی ببرد که حکم را اشتباه صادر کرده است و خودش هم اعلام اشتباه کند پرونده دوباره رسیدگی می شود.
محسنی اژه ای گفت: در این قضیه نیز حکمی که در دادگاه بدوی که صادر شد حکم محکومیت و قابل اعتراض بوده است و محکومٌ علیه اعتراض کرد و به مرحله تجدیدنظر رفت و دادگاه بعدی حکم دادگاه اول را تایید نکرده است.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: همان کسانی که حکم را امضاءکرده بودند با یادآوری که به آنها شد گفتند که اشتباه کردند.
وی گفت: وقتی اعلام اشتباه شد پرونده باید دوباره رسیدگی شود که هنوز رسیدگی نشده و در مرحله رسیدگی است.
محسنی اژه ای افزود: امروز خبر ندارم اما تا دیروز دادگاه بعدی رسیدگی نکرده و حکم را تایید و یا رد نکرده و هم اکنون در مرحله رسیدگی است و هر وقت قطعی شد اعلام می شود./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.