کد خبر:۱۳۱۰۰۱
طي نامه اي
وزیر ورزش امروز به مجلس معرفی شد
حمید سجادی صبح امروز طي نامه اي به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان به مجلس شورای اسلامی شد.
به گزارش گروه سياسي«خبرگزاري دانشجو »، در جلسه علنی امروز مجلس - سهشنبه ۲۴ خردادماه - امیدوار رضایی میرقائد نامه معرفی حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش و جوانان را اعلام وصول و قرائت کرد.
حمید سجادی قهرمان رشته دوومیدانی دارای ۱۰ مدال آسیایی در دوهای نیمه استقامتی از موفق ترین ورزشکاران دو دهه ابتدایی پس از انقلاب است. او تحصیلات آکادمیک را تا درجه دکتری فیزیولوژی ورزش ادامه داده و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت بدنی است.
سابقه ریاست ورزش کیش و مدیریت سایپا را هم در کارنامه دارد و با انتخاب علی سعیدلو به عنوان رئیس سازمان تربیت بدنی به ساختمان سئول رفت و مرد شماره ۲ ورزش کشور شد.
وی همچنین سابقه نامزدی برای شورای شهر تهران از سوی لیست رایحه خوش خدمت را داراست.
قانون تبدیل سازمانهای ملی جوانان و تربیت بدنی به وزارت ورزش و جوانان در جلسه علنی روز ۱۲ دی ماه سال گذشته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در روز ۲۹ این ماه به تایید شورای نگهبان رسید.
رئیس قوه مقننه جمهوری اسلامی ایران در روز ۳۰ دی ماه قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان را در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی برای اجرا به رییس جمهور ابلاغ کرد.
در پی استنکاف ۲۴ روزه رئیس جمهور از ابلاغ این قانون به دستگاههای اجرایی، رئیس مجلس در روز ۲۴ بهمن ماه با استفاده از اختیار قانونی مصرح در تبصره ماده یک قانون مدنی، این قانون را راسا برای اجرا ابلاغ کرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰