کد خبر:۱۳۱۱۰۴
رئيسفدراسيونشنادرگفت وگوبا«خبرگزاري دانشجو»:
سجادي تمام خصوصيات لازم براي وزارت ورزش را دارد
رئيس فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو در خصوص معرفي سجادي به عنوان وزير ورزش گفت: سجادي تمام خصوصيات لازم براي تصدي اين پست را داشته و مورد اعتماد جامعه ورزش است.
اميرحسين آيت اللهي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: معرفي سجادي به عنوان وزير ورزش از سوي رئيس جمهور جاي خوشحالي دارد؛ چرا كه اين فرد تمام مشخصات لازم براي اداره ورزش كشور را داراست.
وي در ادامه افزود: سجادي از قهرمانان بزرگ كشور، و ركوردار برخي از بخشهاي دووميداني است.
رئيس فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو گفت: سجادي تمام مراحل را به عنوان يك قهرمان واقعي طي كرده و دارا بودن مدرك دكتراي تربيت بدني، حضور درخشان در پستهاي مديريتي و نيز حضور موفق در سازمان تربيت بدني كارنامه وي را پربارتر كرده است.
آيت اللهي يادآور شد: سجادي مورد تاييد تمامي اهالي ورزش است و همه جامعه ورزش به وي اعتماد دارند.
وي با بيان اينكه سجادي ورزش كشور را متحول مي كند، تصريح كرد: ارتباط نزديك وي با فدراسيونها، سجادي را به شناخت كافي در مورد ورزش كشور رسانده است.
رئيس فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو در پايان گفت: بهتر است به جاي آن كه به فكر مطرح كردن مشكلات و درخواستهاي خود از وزير ورزش باشيم، كمك كنيم تا ورزش كشور روزهاي سخت خود را پشت سر بگذارد و به جايگاه واقعي خود برسد.//انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰