دشمنان از فرهنگ، كارآمدي، عدالت خواهي ملت ايران مي ترسند
کد خبر:۱۳۱۲۲۳
احمدي نژاد:

دشمنان از فرهنگ، كارآمدي، عدالت خواهي ملت ايران مي ترسند

رئیس‌جمهورر كشورمان در جمع ايرانيان حاضر در قزاقستان با بيان اينكه ايرانيان حاضر در اقصي نقاط جهان سفير فرهنگ و عدالت خواهي ملت ايران هستند، گفت: دشمنان از فرهنگ، کارآمدی و عشق و عدالت‌خواهی ملت ایران می‌ترسند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، محمود احمدی‌نژاد عصر سه شنبه به وقت محلی در دیدار ایرانیان مقیم قزاقستان با اشاره به توطئه‌ها و طراحی‌های گوناگون دشمنان برای ضربه زدن به ملت ایران گفت: نظام سلطه و در راس آن آمریکا و متحدانش همواره به دنبال دشمنی با ملت ایران هستند و همواره با توطئه‌ها و بهانه‌های گوناگون تلاش کردند که به ملت ایران ضربه زده و مانع پیشرفت و شکوفایی ایران شوند.
 
احمدی‌نژاد با طرح این سوال که ملت ایران از چه ویژگی‌هایی برخوردار است که نظام سلطه به دنبال دشمنی با آن برخاسته است، خاطر نشان کرد:‌ تاریخ ثابت کرده که ملت ایران از فرهنگ بالایی برخوردار است که اگر کوچکترین فرصت برای رشد و معرفی خود به دنیا پیدا کند به لحاظ فرهنگی دنیا را تحت نفوذ خود در خواهد آورد.
 
رئیس‌جمهور اضافه کرد: امروز سلطه گران به خوبی می‌دانند که ملت ایران از توانایی بالایی برای مدیریت جهان برخوردار است و با توجه به شرایط کنونی جهان که در آن نظام مارکسیست به پایان رسیده و نظام سرمایه‌داری هم در همه عرصه‌ها به بن‌بست رسیده و جهان نیازمند نظم و اندیشه جدیدی است، تنها ملتی که ظرفیت پاسخگویی به نیازهای بشریت را دارد، اندیشه و فرهنگ ملت ایران است.
 
وي با تاکید بر اینکه نظام سرمایه‌داری تا زمانی که دلار در دنیا رایج است، تا حدودی می‌تواند مشکلات خود را برطرف کند، گفت: از آنجا که اقتصاد جهان دیگر گنجایش دارایی‌های کاغذی را ندارد به مرور زمان نظام سرمایه‌داری نیز مانند مارکسیست به پایان راه خواهد رسید.
 
احمدي نژاد خاطر نشان کرد: نظام سرمایه‌داری برای نجات خود با شعار مبارزه با تروریسم به افغانستان و عراق حمله کرد اما امروز شرایط به مراتب بدتر از گذشته است و در مجموع می‌توان گفت که نظام سرمایه‌داری از لحاظ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در بن‌بست کامل قرار گرفته است.
 
وی افزود: اگر 30 سال پیش برخی از ملت‌ها و صاحب‌نظران در آرزوی رابطه با آمریکا بودند، امروز منفورترین اسم در تمام جهان نام سلطه آمریکاست. احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه جهان نیازمند نظم و اندیشه جدیدی است، خاطر نشان کرد: اندیشه مارکسیست و اومانیسم نتوانست به نیازهای بشر پاسخ دهد و مرور تاریخ نشان می‌دهد که امروز تنها یک ملت در دنیا از این ظرفیت و توانمندی برخوردار است که فکر و اندیشه انسانی برای مدیریت عادلانه جهان ارائه دهد و آن ملت ایران است.
 
رئیس جمهور با اشاره به اینکه ملت ایران تنها ملتی است که بیشترین حوادث تاریخی را پشت سر گذاشته است، افزود: حوادثی که در ایران اتفاق افتاد هر کدام به تنهایی می‌توانست ملتی را از صحنه تاریخ حذف کند، ایران در طول تاریخ بارها به طور کامل به اشغال درآمد(از جمله حمله مغول) و اشغالگران که صدها سال حکومت کردند، اما امروز ملت ایران تنها ملتی در جهان است که توانسته است اشغالگران را مطیع خود کند و از درون حوادث مجدداً جوانه زده و بر فرهنگ و اصالت خود مسلط شود.
 
احمدی‌نژاد خاطر نشان کرد: دشمنان با توسل به اقداماتی مانند تحریم اقتصادی به دنبال آن بودند که مسیر پیشرفت و شکوفایی ملت ایران را مسدود کنند، اما برخلاف تمام اقدامات و طراحی‌های آنان امروز ایران به لحاظ سرعت پیشرفت علمی در رده اول جهان قرار دارد.
 
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه سلطه‌گران می‌دانند که اگر ملت ایران تصمیم بگیرد تا اقتصاد خود را شکوفا کند حتما این کار را خواهد کرد، گفت: امروز همگان شاهدند به رغم تحریم‌های اقتصادی دشمنان، پیشرفت اقتصادی و عمران و آبادانی در ایران مضاعف شده است.
 
وي افزود: دشمنان می‌دانند که اگر ملت ایران فرصتی پیدا کند الگویی به جهان ارائه خواهد کرد که باعث خواهد شد دیگر کسی از آنان در جهان تبعیت نکند و مناسبات ظالمانه جهان به طور کامل در هم خواهد شکست.
 
رئیس جمهور با اشاره به اینکه ایرانیان در طول تاریخ پرچمدار توحید و عدالت برای بشریت بودند، خاطر نشان کرد: ایرانی‌ها حتی قبل از اینکه مسلمان شوند پیام‌آور توحید، عدالت و برادری برای همه ملت‌ها بودند و سلطه‌گران با آگاهی از این ویژگی‌های برجسته ملت ایران است که نگران و هراسان شده‌اند، آنان می‌دانند که اگر موتور رشد ملت ایران با دور بالا به حرکت درآید همه ظرفیت‌ها را در بر خواهد گرفت و دیگر آنان جایی برای عرض اندام نخواهند داشت.
 
احمدی‌نژاد تصریح کرد: دشمنان از فرهنگ، کارآمدی و عشق و عدالت‌خواهی ملت ایران می‌ترسند.
 
وي با اشاره به اینکه ایرانی‌ها سمبل پاکی و دوستی در جهان هستند، اظهار داشت: دشمنی سلطه‌گران با ملت ایران گسترده، متنوع و بچه‌گانه است، به طوری که در شبکه‌های صهیونیستی برای اینکه به زعم خود اذهان ملت‌ها را از واقعیت‌های ملت ایران دور کنند با آوردن اسم ایران صحنه‌هایی از بیابان و صحرا به نمایش درمی‌آورند و به طور کامل اخبار پیشرفت‌های علمی و اقتصادی را سانسور می‌کنند تا به ملت‌‌ها چنین القاء کنند که وضعیت اقتصادی ملت ایران نامناسب است و تحریم‌های آنان موجب عقب‌افتادگی ایران شده است.
 
احمدی‌نژاد گفت: سلطه‌گران علاقه ندارند که کسی در دنیا خارج از دایره سیطره آنها پیشرفت کند اما ملت ایران همه ادعاها و تصورات آنها را در هم شکسته و به سرعت در حال فتح قله‌های پیشرفت و عزت است.
 
رئیس جمهور همچنین با اشاره به پیشرفت‌های روزافزون کشورمان در بخش‌های گوناگون از جمله اقتصادی گفت: امروز می‌توان ادعا کرد که در تمام ایران حتی یک نفر وجود ندارد که محتاج نان شب باشد و به فضل الهی در آینده‌ای نزدیک اعلام خواهد شد که در سرتاسر ایران فقیری وجود ندارد.
 
احمدی‌نژاد خطاب به دشمنان ملت ایران گفت: خودتان را خسته نکنید هر کس در طول تاریخ با ملت ایران درافتاده است نتوانسته هیچ نتیجه ای بگیرد و دشمنان امروز کوچکتر از آن هستند که بتوانند حریف ملت ایران شوند، چرا که 30 سال قبل زمانی که غرب و شرق با هم علیه ملت ایران متحد بودند نتوانستند کاری از پیش ببرند این در حالی است که در آن مقطع در اوج قدرت سیاسی، اقتصادی و نظامی قرار داشتند و امروز وضعیت آنها به مراتب بدتر از 30 سال قبل است.
 
وي گفت: یکی از افتخارات ملت ایران این است که طرفداران عزت، شرف،پاکی آزادی و عدالت در جهان دوستدار ملت ایران هستند و همه زورگویان، فاسدان و دروغ‌گویان جهان در صف مقابل ملت ایران قرار دارند.
 
احمدی‌نژاد در ادامه بهترین راه ‌حل برای سلطه‌گران و کسانی که به دنبال مقابله با ملت ایران هستند، دوستی با ملت بزرگ ایران عنوان کرد و گفت: بدون شک هیچ‌کس از دوستی با ایران زیان نخواهد دید، اما اگر کسی این دوستی را نپذیرد و بخواهد با ملت ایران دشمنی کند، ملت ایران نشان داده که ریشه همه دشمنان خود را خواهد کند.
 
رئيس جمهور با اشاره به اینکه هر ایرانی در هر جای جهان سفیر فرهنگ و تمدن ملت ایران است، اظهارداشت: ایرانیان در جهان نماینده اخلاق، ادب، ایمان،‌عدالت‌خواهی و مهرورزی هستند و با توجه به اینکه ملت‌های جهان به دنبال الگویی مانند ملت ایران هستند، ما امروز ماموریت داریم که حقیقت این الگو را به دنیا معرفی کنیم.
 
وي در بخش دیگری از سخنان خود به روابط ایران و قزاقستان اشاره کرد و گفت: روابط دو کشور دوستانه، صمیمی و رو به گسترش است و دو کشور از دیدگاه‌های مشترک منطقه‌ای و بین‌المللی برخوردارند.
 
احمدی‌نژاد افزود: ایران و قزاقستان به حوزه فرهنگی و تمدنی واحدی تعلق دارند و مصمم هستند همکاری‌های خود را تا حداکثر ممکن ارتقاء دهند.
 
رئیس جمهور رابطه ایران و قزاقستان را به نفع همه و صلح و امنیت و برادری همه ملت‌ها دانست.
 
احمدی‌نژاد عشق به ایران را حلقه‌ای دانست که همه ایرانیان در جهان را به هم متصل کرده است و گفت:‌ ایران عزیز یک عشق ابدی است و فاصله مکانی نمی‌تواند این عشق را کم‌ رنگ و یا از دل‌ها بیرون کند؛ ایرانی‌ها در هر کجای دنیا که باشند قلب‌شان به عشق ایران می‌تپد، در ابتدای این مراسم تعدادی از ایرانیان مقیم قزاقستان در فضایی صمیمی و دوستانه ضمن خوش‌آمدگویی به رییس‌جمهور پیشنهادات و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار