کد خبر:۱۳۱۵۱۰
فردا؛
همايش «واكسنهاي جديد گامي به سوي جامعه سالم» در دانشگاه شهيد بهشتي برگزار ميشود
همایش «واکسنهای جدید گامی فراتر به سوی جامعهای سالمتر» از 29 خردادماه در دانشگاه شهید بهشتی آغاز بهكار مي كند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، همایش «واکسنهای جدید گامی فراتر به سوی جامعهای سالمتر» به همت دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، مركز تحقيقات عفوني كودكان، مركز مديريت مبارزه با بيماري هاي وزارت بهداشت و انستيتو پاستور و انستيتو رازي طي سه روز، 29 تا 31 خرداد در سالن امام خميني(ره) دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار مي شود.
بر پايه اين گزارش، در این همایش کشوری همه مراکز مربوط به واکسن سازي و ایمن سازی ایران حضور يافته و مقامات اجرایی ایمن سازی و نیز مقامات علمی اين مراكز در نشست های تخصصی سخنرانی خواهند داشت.
همچنين در اين همايش علاوه بر سخنرانان داخلي، سه سخنران خارجي از كشورهاي عربستان و فرانسه نيز حضور داشته و به ايراد سخنراني مي پردازند.
لازم به ذكر است، در اين سمينار همه واكسن هاي جديدي كه در دنيا به بهره برداري رسيده است از زواياي علمي مورد بررسي قرار مي گيرد تا زمينه ساز ورود واكسن هاي جديد باشد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰