نمايندگان مجلس با استيضاح كردان، اشتباه راي اعتماد به وي را اصلاح كنند
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، عباس مهاجر كه صبح امروز در جمع تشكلهاي دانشجويي و رسانههاي خبري با موضوع كردان در دانشگاه اميركبير سخن مي گفت با بيان اينكه عدهاي كه به شعار عدالتخواهي احمدي نژاد اعتقادي نداشتند پس از پيروزي اين گفتمان رنگ عوض كردند، اظهار داشت: مشاهده كرديم كه اين عده از افراد در سه سال اخير متناسب با فضاي فكري خود هر اقدامي كه خواستند انجام دادند و در پايان نيز از دولت عدالتخواهي احمدي نژاد براي رسيدن به مقاصد خود هزينه كردند.
وي با بيان اينكه ما به احمدي نژاد توصيه مي كنيم كه دوست و دشمن خود را از هم تشخيص دهد، تصريح كرد: متاسفانه برخي مسئله تذكر را با كوبيدن دولت اشتباه مي گيرند و در اين چند سال اخير هم مشاهده كرديم كساني بودند كه ادعاي دوستي با دولتي داشتند اما در باطن كارهايي كه انجام مي دادند هيچ تناسبي با ادعاهايشان نداشت.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه در شرايط فعلي اصولگرايان در معرض امتحان و فتنه قرار دارند، گفت: اگر مجلس و دولت در موضوع كردان بتوانند با دقت و ذكاوت عمل كنند هزينه بيشتري متوجه اين جريان نمي شود.
مهاجر با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب به دولت مبني بر اينكه دولت بايد خود را از موضع تهمت دور كند، گفت: شناخت ما از احمدي نژاد به عنوان يك مرد انقلابي است و قطعاً مردم نيز به خاطر همين مسئله به وي راي دادند اما بايد در اين موضوع با هوشياري و درك شرايط يك تصميم انقلابي بگيرد.
وی با اشاره به اينکه عده اي با ادعاي عمل به وظيفه اصولگرايي احمدي نژاد را به اين موضوع منتسب كردند، تصريح كرد: ما اين موضع گيري ها را مشفقانه نمي دانيم و دست آويز شدن اين مسئله را براي نظام خطرناك مي دانيم.
قائم مقام سياسي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در ادامه با اشاره به فشارهايي كه از جانب اطرافيان وزير كشور و برخي دوستان در نهادهاي مختلف در حال رخ دادن است، خاطرنشان كرد: تاكنون رسانههاي گروهي نيز از سوي لابيهاي كردان براي پرداختن به اين موضوع تحت فشار بودند و اميدواريم با استيضاح وزير كشور در روز سه شنبه هزينه بيشتري متوجه جريان اصولگرايي نشود./انتهاي پيام/