تسخير سفارت آمريكا هيمنه اين كشور را شديدتر از انقلاب اول فرو ريخت
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، حسين هاشميان امروز در نشست بررسي مسائل سياسي روز كشور كه در دانشگاه ياسوج برگزار شد، با بيان اين مطلب اظهار داشت: طبق اسناد به دست آمده از سفارت آمريكا توسط دانشجويان پيرو خط امام (ره)، اين كشور برنامه 20 ساله را براي براندازي نظام جمهوري اسلامي ايران طراحي كرده بود و اين نشان دهنده دشمني ديرينه آمريكا با ايران تا امروز است.
اين كارشناس مسائل سياسي كشور در يك مقايسه اجمالي ايران در سالهاي اوليه پيروزي انقلاب اسلامي با حال گفت: بي انصافي است اگر بخواهيم رشد و پيشرفت ايران اسلامي در عرصههاي مختلف را كه مرهون تلاش دولت خدمتگزار است، ناديده بگيريم و دم از بي عدالتي و مشكلات اقتصادي بزنيم.
وي ضمن تبيين برخي ابعاد طرح تحول اقتصادي رئيس جمهور و نيز چشم انداز اين طرح تاكيد كرد: همان كساني كه تنها به بيان انتقاد و تخريب اين طرح اكتفا كردند نتوانستند حتي نكتههاي پيشنهادي در خصوص كمك به اجراي آن را ارائه دهند.
هاشميان خاطرنشان كرد: تمام موفقيتهاي ايران به خاطر اين است كه ما باور كرديم كه «ميتوانيم» و اين روح را امام خميني (ره) در وجود مردم دميد و امروز رئيس جمهور ايران احياگر اين شعار است.
كارشناس مسائل سياسي كشور موضوع انتخابات رياست جمهوري آمريكا را يادآور شد و افزود: امروز آمريكا در باتلاقهاي متعدد مالي، سياسي و نظامي گرفتار شده است و به دنبال منجي ميگردد و اين منجي كسي نيست جز ايران كه تلاش كانديداهاي انتخاباتي براي سبقت گرفتن از هم در بحث مذاكره و ارتباط با ايران نشان دهنده همين درماندگي آنها از اداره امور كشورشان است.
وي تاكيد كرد: اما به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامي، اختلاف ما با آمريكا اختلاف ريشه اي است و ما اجازه نخواهيم داد از ارتباط با ايران استفاده ابزاري شود./انتهاي پيام/