کد خبر:۱۳۱۷۳۳
معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري خبرداد:
راه اندازي 50 كانون هماهنگي دانش و صنعت در كشور
معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري با بيان اينكه تاكنون 50 كانون هماهنگي دانش و صنعت در اين معاونت راهاندازي شده است، گفت: تعيين محورهاي فعاليت و استقلال عمل موجب اقتدار كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت ميشود.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر حسين سالارآملي در مراسم افتتاح كانون هماهنگي دانش و صنعت ماكاروني در ساختمان اين معاونت گفت: ارتباط با ديگران، تحليل و تخمينهاي درست از كارها، نوآوري و همگرايي به همراه مشخص بودن محورهاي فعاليت كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت موجب اقتدار اين كانونها است.
وي با بيان اينكه تاكنون 50 كانون هماهنگي دانش و صنعت در اين معاونت راهاندازي شده است، افزود: كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت بر اساس مدل خاص برنامهريزي و برمبناي كالا شكل گرفته و در واقع روش نويني است كه در نقاط مختلف بر مبناي نظام ملي نوآوري است.
معاون فناوري و نوآوري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري افزود: تصميمگيري كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت نبايد مرتبط با نظرات مسئولان و براساس تجزيه و تحليل فردي انجام شود بلكه اين كانونها بايد براي تصميم گيران كشور به عنوان يك نهاد تصميمسازي عمل كنند.
وي نقش كانونهاي دانش و صنعت را سياستگذاري و تصميمسازي دانست و گفت: بنابراين از اين كانونها به عنوان نهاد مرتبط با جامعه انتظار ميرود با اقتدار و استقلال و تجزيه و تحليل درست مسائل، پايههاي چرخش فعاليت صنعت را به حركت درآورده و موانع را در اين خصوص از سر راه بردارند.
سالار آملي تاكيد كرد: اين كانونها بايد تصميمسازي خود را به مسئولان و مديران كشور منتقل كنند و اين از جمله سياستهايي است كه ميتواند كشور را از تصميمگيريهاي فردي به دور داشته و تصميمگيريهاي جمعي را مانند كالبدي كه خود پايهريزي كردهاند جايگزين كنند.
وي با تأكيد بر اينكه تصميمگيري براي كالاي مشخص، بايد نهادينه شده باشد، گفت: كانونهاي دانش و صنعت بايد بدون وابستگي فردي مستقل و در جهت سياستسازي عمل كنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.