رئيس جمهور: تا مهرماه بايد 8000 شبكه آبي در كشور بهره برداري شود
کد خبر:۱۳۱۸۶۴
مراسم افتتاح دو سد «گلابر» و سد «كينه‌ورس»– بخش اول

رئيس جمهور: تا مهرماه بايد 8000 شبكه آبي در كشور بهره برداري شود

رئيس جمهور گفت: بايد تا مهرماه امسال 8000 هكتار شبكه آبي در كشور بهره برداري شده و آب مطمئن در اختيار مردم قرار گيرد. 
به گزارش خبرنگار اعزامي «خبرگزاري دانشجو» به زنجان، دكتر احمدي نژاد امروز در ادامه سفرهاي استاني هيئت دولت، در مراسم افتتاح سد مخزن «گلابر» و سد «كينه‌ورس» در شهرستان ابهر در استان زنجان گفت: طبيعت آباد و سرزنده و بالاتر از همه مردم مومن، مجاهد و استعدادهاي شگرف انساني، آرمان و انديشه‌هاي بلند و خلاق و دلسوز از ويژگي‌هاي مهم استان زنجان است.

وي با اشاره به افتتاح همزمان دو سد «گلابر» و «كينه‌ورس» عنوان كرد: طرح‌هاي خوبي در شهرستان ديجرود كه فاقد هر گونه فرصت براي شكوفايي است، افتتاح شد.

احمدي نژاد افزود: ذخيره سازي آب در حدود 8 هزار هكتار زمين كشاورزي را تحت پوشش قرار مي دهد.
 
رئيس جمهور گفت: من از همكارانم درخواست مي كنم كه در مهرماه از 8 هزار شبكه بهره وري كنند تا آب مطمئن در اختيار مردم قرار گيرد./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار