رسالت دانشجو مقاومت دليرانه براي شكست سياستهاي زورگويانه آمريكا است
به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، در بخشي از اين بيانيه آمده است: در واقعه كشتار دانش آموزان و دانشجويان در 13 آبان سال 57، دانش آموزان و دانشجويان آماج گلولههاي اسرائيلي و آمريكايي قرار گرفتند، اما اوج دخالتهاي آمريكا در كشور ما به مقطع پس از پيروزي انقلاب باز مي گردد؛ پس از سقوط رژيم پهلوي معادلات موجود در منطقه بر هم خورد و آمريكا خود را در استيصال كامل ديد كه در اين بين براي آمريكاييها دو راه بيشتر نبود، يا اينكه ايران اسلامي را به رسميت بشناسد و دست از دخالتهاي خود بردارند و يا براي حفظ به اصطلاح، منافع حياتي خود همه ترفندها را براي شكست انقلاب به كار گيرند.
اين بيانيه با اشاره به اينكه در اين راستا آمريكا راه دوم را برگزيد و اين امر را تجربه بيش از دو دهه به خوبي نشان مي دهد، تصريح كرد: اين ترفندهاي خصمانه و مداخله جويانه زماني به طور كامل برملا شد كه نيروهاي انقلابي و دانشجويان پيرو خط امام با يورش غافلگيرانه، لانه جاسوسي آمريكا را به تصرف خود درآوردند و به اسناد سري آمريكاييها كه حاكي از دخالتهاي آشكار آنها در امور كشور بوده است، دست يافتند.
اين بيانيه ادامه داد: امام راحل نيز در بياني حمايت گرانه، تصرف لانه جاسوسي را انقلابي بزرگتر از انقلاب اول ناميدند و اينك پس از گذشت 29 سال از آن اقدام انقلابي و روشنگرانه، مردم ايران اسلامي بيش از پيش شاهد اثرات مثبت آن هستند و آشكارا خوي استكباري آمريكا را در جنگ طلبيهاي مستمر مشاهده مي كنند.
بسيج دانشجويي آموزشكده فني پسران نيشابور نيز در بيانيهاي جداگانه به همين مناسبت با اشاره به فرهنگي كه در چند سال اخير در كشور، خاطرنشان كرد: ديگر بس است بياييد تا به خودمان بياييم و ديگر هر گونه بهانه پوشالي را كنار بگذاريم و حال كه شخصي رئيس جمهور كشورمان شده كه پيرو خط امام (ره) است و مجلسي كه منتخبان مردم و خدمتگزاران مردم تشكيل داده اند و رهبري كه هميشه پشتوانه ما جوانان و دانشجويان بوده دست در دست هم و همگام با رهبر فرزانه مان و با همكاري دولت و مجلس «ما» شويم و در سايه قرآن و اسلام كشور نمونه اي بسازيم./انتهاي پيام/